loading
close
SON DAKİKALAR

Tutuklu Gazete'nin 3. sayısı çıktı

Tutuklu Gazete'nin 3. sayısı çıktı
Tarih: 01.09.2012 - 10:59
Kategori: Medya

Tutuklu Gazete'nin 3. sayısı bugün 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde okuyucularıyla buluştu...

Tutuklu Gazete'nin 3. sayısı barışa katkı sağlamak amacıyla bugün 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde çıktı. Tutuklu gazetecilerin sesini duyurmak amacıyla çıkarılan Tutuklu Gazete'yi, Aydınlık, BirGün, Cumhuriyet, Evrensel ve Yurt gazeteleri ile edinebilirsiniz.

Gazetelerin ücretsiz eki olarak dağıtılan Tutuklu Gazete'nin üçüncü sayısında, büyük kısmı cezaevinde olan 95 gazetecinin yazı ve karikatürleri yer alıyor. "Barış için bedel ödüyoruz" manşeti ile çıkacak olan gazete, 200 binden fazla basıldı. Cezaevindeki 29 gazeteci ile cezaevinden çıkan beş gazetecinin yanı sıra "dışarıdaki" 43 gazeteci ve 10 meslek örgütü temsilcisi de Tutuklu Gazete için yazdı. Altı karikatürist ile cezaevindeki iki tutuklunun da karikatürlerini gönderdiği gazetede, ilk kez 95 eser sahibinin yazı ve karikatürleri yer alıyor.

Cezaevi'nden Tutuklu Gazete’nin 3’ünçüncü sayısına yazı gönderen tutuklu gazetecilerin isimleri şöyle: Ahmet Birsin, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Bayram Namaz, Bedri Adanır, Deniz Yıldırım, Erdal Süsem, Ertuş Bozkurt, Faysal Tunç, Füsun Erdoğan, Hatice Duman, Hikmet Çiçek, Hüseyin Deniz, İsmail Yıldız, Kenan Karavil, Kenan Kırkaya, Mazlum Özdemir, Mehmet Yeşiltepe, Miktat Algül, Mustafa Balbay, Nuri Yeşil, Sedat Şenoğlu, Sinan Aygül, Soner Yalçın, Şükrü Sak, Tuncay Özkan, Turabi Kişin, Turhan Özlü ve Zuhal Tekiner. Cezaevinden Ahmet Bilge ve Cengiz Çelik'in karikatürleri de gazetenin bu sayısında yer alıyor

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları