loading
close
SON DAKİKALAR

Uçak kaybolursa diye fotoğrafını paylaşmıştı

Uçak kaybolursa diye fotoğrafını paylaşmıştı
Tarih: 19.07.2014 - 10:50
Kategori: Gündem

Amsterdam - Kuala Lumpur seferini yapan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının düşmesi sonucu hayatlarını kaybeden Cor Pan ve Neeltje Tol çiftinin hikayesi şaşırtıyor...

Amsterdam - Kuala Lumpur seferini yapan Malezya Havayolları’na ait yolcu uçağının düşmesi sonucu hayatlarını kaybeden Cor Pan ve Neeltje Tol çiftinin hikayesi şaşırtıyor.

Kız arkadaşı Neeltje’yle birlikte Malezya’ya tatile gitmek için uçağa binen Pan’ın, binmeden önce Facebook sayfasından “Eğer uçak kaybolursa, buna benziyor” diyerek uçağın fotoğrafını paylaştığı ortaya çıktı. Daha önce Malezya Havayolları’na ait kaybolan MH370 adlı uçağa gönderme yapan Pan’a cevap olarak bir arkadaşı ise “İyi tatiller! Güzel fotoğraflar paylaşmanı bekliyoruz” yazmış.

ÇİÇEK DÜKKANI SAHİBİ ÇİFTE ÇİÇEK BIRAKTILAR
Volendam’da bir çiçek dükkanı sahibi Pan ve Neeltje çiftinin ölüm haberini alanlar, dükkanın önüne çiçekler ve notlar bırakmaya başladı. 16 Temmuz ve 3 Ağustos arasında dükkanın kapalı olacağını açıklayan Pan’a sevdikleri, “Sevgili Cor ve Neeltje. Buna inanması güç ve bu hiç adil değil. Huzur içinde yatın. Sizi asla unutmayacağız” sözleriyle veda etti. (Guardian/Washington Post)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları