loading
close
SON DAKİKALAR

Uçaklarda unutulan eşyalar satışa çıktı

Uçaklarda unutulan eşyalar satışa çıktı
Tarih: 22.04.2013 - 16:51
Kategori: Ekonomi

Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında unutulan eşyalar Kadıköy'de bir mağazada satışa çıkarıldı. Piyasa değerinin çok altında satılan eşyalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi...

THY uçaklarında unutulan eşyaları ihaleyle alan Hanefi Sefalı, Göztepe'deki dükkanında satışa sundu. Ürünler arasında 2 bin çocuk arabası, 3 bin cep telefonu, 4 bin adet bilgisayar ve tabletler, yüzlerce fotoğraf makinesi bulunuyor. İkinci el mağasazında binlerce elektronik ürünün yanı sıra 3 TL'den başlayan giysiler, kırtasiye malzemeleri, takı ve aksesuarlar, enstrüman aletleri de satılıyor. Dükkanın her katında yüzlerce açılmamış bavul bulunuyor. Ürünlerin piyasadaki değerini araştıran çalışanlar, vatandaşı memnun edecek fiyat belirlediklerini söylüyor.

Dükkan sahibi Hanefi Sefalı satılan ürünlerin fiyatı hakkında bilgi verdi. Sefalı, "Bu sene elektronik malzememiz çoğunlukta. 3 bin 700 tane cep telefonu, 560 fotoğraf makinesi var. Laptopların da sayısı fazla. İpad'in çok çeşidi var ama genelde kullanılmamış modelleri var. Normalde 64 GB'ın fiyatı piyasada bin 900 TL ama biz 700 TL'ye falan satacağız. 500 TL'ye İpad bile var. Bilgisayarların fiyatı da 300 TL'den başlıyor. Makinenin mizliğodeline ve temine göre fiyatı belirleniyor. Vatandaş da bunların 3'te biri fiyatına bulabilir. Apple'ın 4 bin 500 TL'lik bir bilgisayarı var elimizde biz onu bin 500'e satmayı düşünüyoruz. Müşteri bu fiyatlardan memnun kalacak. Biz 4 senedir falan alıp satıyoruz. Gelen bavulları açmak bir hobi haline dönüştü. 'Acaba vatandaş neyini unutmuş' diyerek açıyoruz bavulu. Vatandaşın da yararına olacak bu ürünler." dedi.

Satışa çıkarılan ürünler arasında bir gitarı beğendiğini söyleyen Fikret Sarı, "Ben bir gitar heveslisi olarak ürünü beğendim. Buradan geçerken gördüm ürünü ve bakmak istedim. İlgi alanım olduğu için dikkatimi çekti, amatör olanlar için çok iyi durumda bir gitar. Fiyatını henüz bilmiyorum ama piyasada değeri 400-500 TL civarındadır." ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları