loading
close
SON DAKİKALAR

Uçaksavar mermisi karanlıkta bıraktı

Uçaksavar mermisi karanlıkta bıraktı
Tarih: 22.01.2013 - 13:14
Kategori: Sağlık, Yaşam

Rasulayn'dan ateşlenen uçaksavar mermisinin Ceylanpınar'daki elektrik tellerine isabet etmesi soncu bazı mahalleler karanlıkta kaldı...

Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nden ateşlenen uçaksavar mermisi sınırı aşarak Ceylanpınar'daki elektrik tellerine isabet etmesi soncu bazı mahalleler karanlıkta kaldı. Bir çok mahallenin karanlıkta kalmasına neden olan arıza DEDAŞ görevlileri tarafından el feneri yardımıyla onarıldı.

Ceylanpınar'ın karşısında bulunan Rasulayn ilçesinde muhalifler ile PKK'nın bu ülkede kolu olan PYD güçleri arasında geçen çarşamba günü başlayan çatışmalar devam ediyor. Çatışmalar sırasında ateşlenen silahlardan çıkan mermiler, zaman zaman sınırı aşarak Ceylanpınar'daki ev ve işyerlerine isabet ediyor. Çatışmaların sürmesi ve bugüne kadar sınırı aşar mermilerin ev ve işyerlerinin yanı sıra 3 vatandaşın da yaralanmasına yol açması Ceylanpınar'da tedirginliğe neden oluyor. Silah seslerinin kesilmediği Rasulayn'da, dün gece geç saatlerde devam eden çatışmalar sırasında sınırı aşan bir uçaksavar mermisi, İstasyon Mahallesi'ndeki bir elektrik direğinin tellerine isabet etti. Merminin isabet ettiği tellerin kopması sonucu elektrikler kesildi ve bir çok mahalle karanlıkta kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine kopan tellerin bulunduğu yere gelen ekipler, el feneri yardımıyla merminin isabet ettiği kopan telleri onardı.

Rasulayn'da şiddetli çatışmalar gece boyu devam ederken, Ceylanpınar'da ise yetkililer vatandaşları sınır bölgesinden uzak durması konusunda sık sık anonslarla uyarıyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları