loading
close
SON DAKİKALAR

Uğur Dündar isyan etti

Uğur Dündar isyan etti
Tarih: 12.02.2012 - 01:46
Kategori: Medya

Dündar, Doğuş grubunun Star Tv'yi almasının ardından kendisi ve ekibiyle ilgili çıkan haberlere patladı.

"Basın özgürlüğü baskı altındadır" 
Doğan Grubu'nun içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle küçülme stratejisi izlediğini ve bu kapsamda Star TV'nin satışı görüşmelerine başlandığını belirten Dündar, "Çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Uğur Dündar'ın tahtı sallanıyor, yok orada çalışacak, yok burada çalışacak şeklinde. Böyle bir süreçte sahip çıkılması, konuşulması gereken Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil değil, basın özgürlüğüdür. Artık havada uçan kuşlar bile biliyor ki basın özgürlüğü baskı altındadır" dedi. 

"Star Tv izlenmeye başlandı" 
Star TV'de göreve geldiklerinde Cem Uzan döneminden kalma prestij kaybının devam ettiğini, reytinglerinin kötü olduğunu kaydeden Dündar, kendileriyle birlikte Star TV'nin izlenir hale geldiğini kaydederek, "Ana Haber bülteni AB kesiminde izlenmeye başlandı. Genel seçimlerin yapıldığı gecede hem AB'de hem Total'de rakiplerimize fark attık.Programları seyredilmeyen Star TV belini doğrulttu. 3.haber kanalı olmayı başardı." diye konuştu. 

"Aydın Doğan'la mutluyuz" 
Kısa bir süre görev yaptığı Star TV dönemi hariç Hürriyet ve bağlı olduğu kanallar dışında başka bir yerde çalışmadığını ifade eden Uğur Dündar, "Aydın Doğan bey bu sektörde kaldığı sürece biz Aydın beyle kalmaktan mutlu oluruz. İstediği sürece burada seve seve çalışırız. Aydın bey şunu da diyebilir.'Durumumu biliyorsunuz.Sağolun, teşekkürler' der, sarılır kucaklaşırız. 5 dakikada da yerimizi boşaltırız" dedi. 

"Satılık değiliz" 
Gazetecilerin televizyon binaları gibi, stüdyolar gibi, masalar gibi satılık olmadığını dile getiren Dündar, "Benim için tahtı gidiyor, yok efendim şunu gidiyor, bunu gidiyor diyenlere sözüm. Ben hiçbir zaman aynaya bakıp tükürme gibi bir duyguyu hiç hissetmedim. Aynaya baktığımda mutlu oldum. Bunları söyleyenler ne olacak bu medyanın hali diye kafa yorsalar aynaya bakıp tükürmek gibi bir duyguyu yaşamazlar." dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları