loading
close
SON DAKİKALAR

Ülkü Ocakları yöneticisinden Veli Saçılık'a tehdit

Ülkü Ocakları yöneticisinden Veli Saçılık'a tehdit
Tarih: 08.03.2020 - 09:14
Kategori: Gündem

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, sosyolog Veli Saçılık'ı sosyal medya hesabı üzerinden tehdit etti.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen sosyolog ve Yeni Yaşam Gazetesi yazarı Veli Saçılık, sosyal medya hesabı üzerinden tehdit edildi. Tehdit edildiği mesajı takipçileriyle paylaşan Saçılık’a 'Ülkü Ocakları' üyesi olduklarını belirten bazı sosyal medya kullanıcıları küfürle karşılık verdi.

Saçılık, Twitter hesabından kendisine gelen mesajı “Aşkın Dinçer ismindeki ırkçı ısrarla beni tehdit ediyor. Bu ve bunun gibiler AKP’nin gölgesinde yatarak cesaret buluyorlar. Ne bunlardan, ne de arkasına saklandıkları resmi uzantılarından asla korkmam, asla susmam” notuyla paylaştı.

Söz konusu mesajı atan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer’in “Velicim selamımızı aldın ama hala boş konuşmaya devam ediyorsun be oğlum” dediği görüldü.

 

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları