loading
close
SON DAKİKALAR

Ünlü, “CHP kazanacak, Karşıyaka kazanacak”

Ünlü, “CHP kazanacak, Karşıyaka kazanacak”
Tarih: 31.07.2013 - 12:57
Kategori: Yerel

Ünlü, Karşıyaka Belediye Başkanlığı için aday adaylığı dosyasını teslim etti...

Karşıyaka Platformu kurucularından ve CHP Karşıyaka Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Murat Talat Ünlü, Karşıyaka Belediye Başkanlığı için aday adaylığı dosyasını teslim etti.

Ünlü’nün adaylık dosyası teslim törenin de ilk sözü alan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege şöyle konuştu: “İlçemizde Belediye Başkanlığına büyük bir ilgi var. Bu yoğunluğu 2014’de yerelde 2015’de genel seçimlerde iktidar parolamızın göstergesi olarak görüyorum. Av. Murat Talat Ünlü arkadaşımız bana evraklarını teslim etti. Yaptığımız incelemelerde herhangi bir eksiğinin olmadığını gördük. Kendisine başlamış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Talat arkadaşımızın yöremizde çok iyi işler yapacağına da inanıyorum” dedi.

Karşıyaka Platformu ve CHP Karşıyaka Hukuk Komisyonu Başkanlığı süresince toplumsal olaylara gösterdiği duyarlılık ile sık sık gündeme gelen Ünlü, Karşıyaka Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu adaylık dosyası teslimde açıkladı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na Kalabalık bir kitle ile gelen Ünlü şöyle konuştu: “2014 yılının Mart ayında yapılacak olan seçimlerle ilgili olarak Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili başvuru dosyamı başkanımın da arz ettiği şekilde kendilerine sunuyorum” dedi.

Karşıyaka ve Karşıyakalıyı tanıyorum

Adaylık dosyası teslim töreni esnasında demokratik kitle örgütü temsilcilerinin yoğun katılımla destek verdiği Ünlü sözlerine şöyle devam etti: “Yirmi yedi yıldır Karşıyaka’da yaşıyorum. Karşıyaka ve Karşıyakalıyı tanıyorum. 1990 yılların evlatlarının bugün ülkede devrim yaptığı bir ortamda 1970’lilerin artık ülkeyi yönetmeye kentine sahip çıkma gereğine hem bir ödev hem de bir görev olarak bakıyorum. Bu bilinçle Cumhuriyet Halk Partisine aday adaylığı için başvuruyorum. “dedi.

Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız

Seçimler partilerin birlik ve beraberlikleri için en üst düzeyde olması gereken zamanlardır diyen Ünlü, “Bu süreçte ben ve ekibim Cumhuriyet Halk Partisine zarar verecek bu bilinci kabul etmeyecek hiçbir eylem ve işlem içinde olmayacaktır. Bu süreç tamamen CHP’nin menfaatleri neyi gerektiriyorsa o çerçevede devam edecektir. Çünkü parti her adayın üstündedir ve bu bilinç bizim rehberimiz olacaktır. Göreve gelmeleri halinde ortaya koyacakları projelerin tümünün odağında insan ve kentlinin yer alacağının altını çizen Ünlü, “Kentli hakları her zaman birinci planda yer alacak. Bu kapsamda bana göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ediyorum. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız, bu süreçte CHP kazanacak, Karşıyaka kazanacak, Karşıyakalı kazanacak” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları