loading
close
SON DAKİKALAR

Ünlü muhabirin acı günü!

Ünlü muhabirin acı günü!
Tarih: 11.02.2012 - 16:52
Kategori: Medya

News 12 kanalının tanınmış muhabiri Michael Baldwin’in bebeği ve bebek bakıcısı Baldwin’in evinde ölü bulundu.

ABD’nin New York eyaletinde ve çevresinde yayın yapan News 12 kanalının tanınmış muhabiri Michael Baldwin’in bebeği ve bebek bakıcısı Baldwin’in evinde ölü bulundu.

AOL News’ün bildirdiğine göre, Baldwin’in bir aylık oğlu Michael Baldwin III ve bebek bakıcısı Teresa Coffey, Suffolk County polisi tarafından Baldwin’in Greenlawn’daki evinde ölü bulundu.

Bütün bir gün boyunca bebek bakıcısı kendisi aramadığı için paniğe kapılan Baldwin, saat 21.30 civarı evine döndüğü ve şok edici manzarayla karşılaştı.

Baldwin o anları şöyle anlattı: “Eve geldim, Coffey’i kanepenin üzerine yüzükoyun serilmiş halde buldum. Bütün odalarda Michael’ı aradım ama bulamadım. Ondan sonra içime bebeğin bakıcısının altında kaldığına dair tuhaf bir his düştü. Oturma odasına döndüm. Gerçekten de Michael Teresa’nın altındaydı. Mosmor olmuştu. Öldüğünü o zaman anladım.”

KORKUNÇ BİR KAZA 

Suffolk County polisinden Gerard Pelkofsky, düzenlediği basın toplantısında, “Şu an için bu olayın korkunç bir kazadan başka bir şey olduğunu düşünmemiz için bir sebep yok” dedi.

Coffey’nin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı belirtildi. Ancak Wall Street Journal, soruşturmaya yakın isimlere dayandırdığı haberinde kadının bir sağlık sorunu olduğunu, bebeğin de bayılan bakıcısının altında kalarak boğulduğuna inanıldığını bildirdi.

Baldwin de evde kadının kullandığı reçeteli ilaçlar bulunduğunu söyledi. Yetkililerin olayın karbonmonoksit zehirlenmesinden kaynaklandığını düşünmediği ifade edildi.

New York Post gazetesi ise Coffey'nin yaklaşık 1.70 boyunda ve 100 kilo ağırlığında olduğunu aktardı.

KENDİ ÇOCUĞU OLMUYORDU

Gazeteye göre evli olan Coffey kendi çocuğu olmadığı için Baldwin'e küçük Michael'a bakabilmek için uzun süre yalvarmıştı.

Baldwin, "Umutsuzca çocuk istiyordu. Sağlık sorunları olduğunu biliyordum ama bunun mesele yaratmayacağını düşünmüştüm" dedi.

Ünlü muhabirin Twitter’dan son günlerde attığı mesajların ise bebeğin doğumuyla ilgili olması dikkat çekti. Baldwin, tweet’lerden birinde, “17 gün hastanede kaldıktan sonra oğlum evine gidiyor. Çok heyecanlıyım!” yazmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları