loading
close
SON DAKİKALAR

Uşak'ta 2 evde doğalgaz patlaması: 6 yurttaş yaralandı

Uşak'ta 2 evde doğalgaz patlaması: 6 yurttaş yaralandı
Tarih: 14.12.2020 - 17:10
Kategori: Gündem

Uşak'ta iki evde doğalgaz patlaması meydana geldi, 6 yurttaş yaralandı.

Uşak'ta dün belediyenin altyapı ve kanalizasyon çalışmaları sırasında, doğal gaz ana hattındaki boru delinmiş, 12 saat süreyle şehre doğal gaz verilmemişti.

Onarım çalışmalarının tamamlamasının ardından kademeli olarak doğalgaz verilmeye başlanan şehirde 2 evde doğalgaz patlaması yaşandı. 

Uşak Valisi Funda Kocabıyık konuya ilişkin açıklama yaptı.

Vali Kocabıyık'ın açıklaması şöyle:
"İlimiz merkezinde doğalgaz kaynaklı meydana gelen iki patlamada yaralanan 6 vatandaşımız hastanelerimizde tedavi altına alınmıştır. Vatandaşlarımızın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Patlama meydana gelen evlerde ve civar binalarda gerekli önlemler alınmıştır. Olaydan etkilenen ve güvenlik gerekçesiyle evlerinden tahliye edilen vatandaşlarımızı Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarımızda misafir edeceğiz. Bu süreçte patlama ile ilgili incelemelerimiz de devam edecektir. Yaşanan patlamalardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım da sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

CHP'li vekil Yalım, şunları kaydetti:
"Atatürk Mahallesi Şeker Evleri bölgesinde 2 evde malesef doğalgaz patlaması gerçekleşti, 2 yaralımız var. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 2. evde şu an için bir şey tespit edilemedi umarım daha fazla yaralımız yoktur. Tüm vatandaşlarımızı özellikle uyarıyorum doğalgaz vanalarının; hem ocak hem kaloriferlerin kapalı olup olmadığını muhakkak kontrol etsinler, ekipler gelmeden aktif hale getirilmemesi için özellikle uyarıyorum. Vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları