loading
close
SON DAKİKALAR

Üsküdar Belediyesi, İBB'nin Halk Ekmek büfelerini kaldırmaya çalıştı Özgen Nama'dan tepki geldi: '24 saat burada bekleyeceğim, buyurun alın'

Üsküdar Belediyesi, İBB'nin Halk Ekmek büfelerini kaldırmaya çalıştı Özgen Nama'dan tepki geldi: '24 saat burada bekleyeceğim, buyurun alın'
Tarih: 23.04.2021 - 16:24
Kategori: Gündem

İBB Halk Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, Üsküdar'da kurulan Halk Ekmek büfelerinin Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kaldırılmak istendiğini duyurdu.

İBB'nin Üsküdar'da kurduğu Halk Ekmek büfeleri Üsküdar Belediyesi tarafından kaldırılmak isteniyor.

Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Ünalan ve Bulgurlu mahallelerimize Halk Ekmek büfelerimizi konumlandırdık ancak 2 saat geçmeden Üsküdar Belediye Zabıta ekipleri tarafından hukuksuzca Halk Ekmek büfelerimiz kaldırılmak isteniyor! Bu hukuksuzluğa izin vermeyeceğiz! Halkın ekmeği bizim kutsal davamızdır" paylaşımında bulundu.

Özgen Nama, Üsküdar Belediyesi ekipleriyle yaptığı konuşmaya ilişkin videoyu da paylaştı.

Nama'nın belediye yetkilisine "Ortada meclis kararı var. İBB'ye itiraz edebilirsiniz, meclis kararını dava da edebilirsiniz. Zabıtayı dökerek hukuksuz şekilde büfeyi aldığınızda suç işlersiniz. Üstleriniz talimat verebilir sakın böyle bir şey yapmayın. Her biriniz için ayrı ayrı suç duyurusunda bulunuruz" dediği, Üsküdar Belediyesi yetkilisinin "Neye mal olursa olsun alacağız" dediği görüldü. 

Nama ise bu tavır karşısında, "Bu büfeyi kaldıramayacaksınız. Neye mal olursa olsun. 24 saat burda bekleyeceğim. Buyrun bakayım alın. Suç işliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları