loading
close
SON DAKİKALAR

Üsküdar’da atık sular artık denize akmayacak!

Üsküdar’da atık sular artık denize akmayacak!
Tarih: 29.06.2022 - 17:31
Kategori: Şehir

İSKİ Genel Müdür Vekili Dr. Şefik Başa, Günlük 13.000 m3 atık suyu Küçüksu Arıtma Tesisine gönderecek olan İstavroz Atıksu Tünelinde sona gelindiğini duyurdu.

İSKİ Genel Müdür Vekili Dr. Şefik Başa, Günlük 13.000 m3 atık suyu Küçüksu Arıtma Tesisine gönderecek olan İstavroz Atıksu Tünelinde sona gelindiğini duyurdu.

Dr. Şefik Başa açıklamasında;

"Tünelin ucu göründü! Üsküdar’da atık sular artık denize akmayacak! Günlük 13.000 m3 atık suyu Küçüksu Arıtma Tesisine gönderecek olan İstavroz Atıksu Tünelinde son beton kaplamalar yapılıyor!"

İSKİ GENEL MÜDÜR VEKİLİ DR. ŞAFAK BAŞA: İSTANBUL’DA YATIRIMLARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

www.istanbulgercegi.com'a İSKİ'nin gerçekleştirmiş olduğu yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, “İstanbul’un ihtiyaçlarını karşılamak için gerçekten devasa bir altyapıyı kesintisiz işletiyoruz. İstanbul gibi oldukça hareketli ve nüfus yoğunluğu olan bir şehri düşündüğümüzde, bu işletme faaliyetlerinin yanı sıra hızla geleceğe de hazırlanmamız gerekiyor. Biz de İSKİ olarak, bu sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun çizmiş olduğu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul’da su ve atıksu yatırımlarına hız kesmeden devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları