loading
close
SON DAKİKALAR

Uzunköprü Belediye Başkan Özlem Becan doğalgaz çalışmalarını inceledi

Uzunköprü Belediye Başkan Özlem Becan doğalgaz çalışmalarını inceledi
Tarih: 20.07.2020 - 17:27
Kategori: Yerel

Trakya’nın tek kadın Belediye Başkanı Özlem Becan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan doğalgaz çalışmalarını yerinde takip ederek, GAZDAŞ A.Ş.yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çalışmaları büyük bir hassasiyetle takip eden Belediye Başkanı Özlem Becan,  GAZDAŞ A.Ş. yetkililerinin işlemleri titizlikle yürüttüğüne dikkat çekerek, doğalgazın ikinci etap hat döşeme işinin tamamlanmasıyla birlikte; Cumhuriyet mahallemizde daha geniş bir alanda doğalgaz kullanımının başlayacağını ve böylelikle vatandaşlarımızın daha temiz ve ekonomik bir enerji kaynağını kavuşacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Özlem Becan konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada ayrıca : “ 2020 yılı doğalgaz hatları yapım programı çerçevesinde Cumhuriyet mahallemizde çalışmalar başlamıştır. Şuan için 30 sokak ve 7 km uzunluğunda doğalgaz hattı döşenecektir. GAZDAŞ A.Ş.’yedoğalgaz hatlarının kapasitesinin artırılması için taleplerimizi ilettik ve teknik ekiplerimiz görüşmelere devam etmektedir. GAZDAŞ yetkililerinehassasiyetle yaptıkları bu çalışmalar için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları