loading
close
SON DAKİKALAR

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan seçim vaatlerinden biri olan kreş açılışını gerçekleştirdi

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan seçim vaatlerinden biri olan kreş açılışını gerçekleştirdi
Tarih: 21.09.2020 - 21:29
Kategori: Yerel

2020-2021 Eğitim yılının ilk gününde Trakya'nın tek kadın Belediye Başkanı Özlem Becan; Uzunköprü Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılışını yaptı.

Uzunköprü Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi; hazırlıklarının tamamlanmasının ardından, Trakya'nın tek kadın Belediye Başkanı Özlem Becan; belediye meclis üyeleri, aileler ve basın mensuplarının katılımı ile kapılarını açtı.

36-60 ay arası anneleri çalışan tüm çocuklara hitap eden kreş ve gündüz bakımevi eğitim öğretim yılının ilk gününde minik konuklarını ağırlamaya başladı.

Açılışın ardından kreş ve gündüz bakımevi hakkında basın mensupları ve katılımcılara bilgiler aktaran Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, “Uzunköprü Belediyesi olarak, halkımızın hizmetine sunmak için aylardır tüm detaylarına özen göstererek projelendirip hayata geçirmiş olduğu kreşimizin, her türlü sağlık tedbirlerini alarak sizlerin de katılımıyla bugün kapılarını açıyoruz. Bulunduğumuz bina yılda sadece on gün festival ve fuarlarda kullanılan proje ile bir bölüm idi. Bu binayı yeniden düzenleyerek çocuklarımızın aile sıcaklığını hissedeceği bir kreş ve gündüz bakımevi haline getirdik. Emeği geçen tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kendi çocuklarım için ne istiyorsam Uzunköprü’de yaşayan her bir çocuk için de aynısını istiyorum ilkesiyle hayata geçirdiği projelere bir yenisini ekleyen Uzunköprü Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışında konuşan Başkan Becan: “Uzunköprü Belediyesi olarak, toplumumuzun aydınlık yarınlarına mimarlık edecek yavrularımıza yönelik projeler üretip hayata geçirmek önceliğimizdir. Özellikle okul öncesi eğitimin, çocukların fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde ne denli önem taşıdığının artık hepimiz farkındayız. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına katkı sunabilmek için, öte yandan da annelerimizin sosyal hayata ve iş hayatına katılımını arttırmaya katkı sağlayabilmek için hayata geçirmiş olduğumuz kreş ve gündüz bakımevimizin şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Annelerimizin, çocukları kreşimizde güvenle zaman geçirirken, aktif hayatta var olabilmelerine imkân sağlayabilmek, toplumsal cinsiyet eşitliği prensibini hayatın her alanında görmek isteyen biri olarak benim için çok önemli. İnanıyorum ki, kreşimiz çocuklarımızın gelişiminde temel oluşturacak sanat aktiviteleri, etkinlikler, deney çalışmaları, okuma yazmaya hazırlık çalışmaları, drama, bahçe faaliyetleri ile büyük bir pay sahibi olacak” dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları