loading
close
SON DAKİKALAR

Uzunköprü Belediyesi'ne iki başkan yardımcısı atandı

Uzunköprü Belediyesi'ne iki başkan yardımcısı atandı
Tarih: 15.09.2020 - 08:14
Kategori: Yerel

Trakya’nın tek kadın Belediye Başkanı Özlem Becan, Uzunköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Yosun Çotra ve Şef Hülya Lort'u başkan yardımcılıklarına atadı.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, iki başkan yardımcılığı koltuğunu kadınlara emanet etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Uzunköprü’yü kadın dostu bir kent haline getirmek amacıyla toplumsal cinsiyet eşitliğini geliştirmeyi kendine öncelikli bir stratejik amaç ve hedef alarak koymuş olan belediyemiz tarafından atanan Uzunköprü Belediyesi’nin ilk kadın başkan yardımcıları olan Yosun Çotra ve Hülya Lort 4 Eylül tarihi itibariyle görevlerine başladılar" denildi.

Belediyenin açıklamasında, "Her alanda daima örnek aldığımız ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır. Büyük Türk kadının çalışmamıza ortak kılmaktır.” sözü doğrultusunda başarı ve liyakat esasına göre yapılan atamalarla Belediye Başkanı’nın görevleri kolaylaştırılarak İlçemize daha hızlı, verimli ve daha iyi hizmet vermek adına önemli bir adım atılmış oldu" ifadelerine yer verildi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,  atamalara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Becan, "'Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır: Büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak kılmaktır. Mustafa Kemal Atatürk...'
Uzunköprü Belediyesi'nin ilk kadın Belediye Başkan Yardımcıları, Uzunköprü’müze hayırlı olsun" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Doç.Dr.Sefer Gümüş

Sayın Özlem BECAN
Uzunköprü Belediye Başkanı

Uzunköprü Belediyesine iki değerli kadın başkan atamanız konusundaki kararınızı bölge ,Trakya ile Türkiye için çok olumlu ve yerinde bir karar olarak buluyorum.Erkek egemen bir toplum yerine Kadının egemen olduğu bir toplumun yaratılmasına yardımcı olduğunuz ve kadınlara yönelik çok olumsuz bireysel ve toplumsal tutum,düşünce ve davranışları yok olmasında katkı sağladığınız için sevincimi ve mutluluğumu sizinle paylaşıyor,selam ve saygılarıma sağlıklı günler ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Doç.Dr.Sefer Gümüş
İstanbul Esenyurt
Üniversitesi Öğretim Üyesi
0533-7765202

27.09.2020, 15:22
Yorum Yap

Facebook Yorumları