loading
close
SON DAKİKALAR

Uzunköprü'de yol yapım çalışmaları devam ediyor

Uzunköprü'de yol yapım çalışmaları devam ediyor
Tarih: 13.07.2020 - 17:37
Kategori: Yerel

Yol yapım ve yenileme sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanan Uzunköprü Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Asfalt sezonunun gelmesiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran Uzunköprü Belediyesi, Yürütülen çalışmalar kapsamında bir taraftan geçtiğimiz aylarda başlayan parke taş çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ana caddelerde de asfalt çalışmalarına başladı. Hayrabolu Caddesi kaldırımlarının yenilenmesi ile eş zamanlı devam edecek asfalt yenileme çalışmaları, İnönü caddesinde devam ederek sırasıyla diğer caddelerde belirlenen program çerçevesinde sürdürülecektir.

 Başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Uzunköprü Belediye Başkanımız Özlem Becan, Ülkece geçtiğimiz zorlu pandemi sürecine bir yandan hastalıkla mücadele ederken bir taraftan da halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Asfalt ve yol çalışmalarına da tam donanımlı ekipler ve araçlarla start verdik. Hava şartları el verdiği sürece vatandaşlarımızın konforu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başlayan çalışmalarımızda mevcut yollar bozuk yüzeyler tamamen temizlenecek şekilde kazınarak, yol seviyesinde herhangi bir değişiklik olmadan, 10 bin ton asfalt serilecektir. Aynı zamanda baca kapakları ve yağmur ızgaraları ve asfalt seviyesine getirilecek, yaya geçidi ve yol çizgileri yenilenerek şehrimizin çehresini değiştireceğiz. Halkımıza söz verdiğimiz yol yenileme çalışmalarını; okullar açılmadan Ağustos ayı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları