loading
close
SON DAKİKALAR

Vahap Seçer: Askıda fatura hizmetini başlatıyoruz

Vahap Seçer: Askıda fatura hizmetini başlatıyoruz
Tarih: 25.05.2020 - 10:28
Kategori: Yerel

Mersin Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınından ekonomik olarak etkilenen yurttaşlarla dayanışma için Askıda Fatura kampanyası başlattı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da başlatarak öncülük ettiği Askıda Fatura kampanyası diğer CHP'li büyükşehir belediyelerinde de bir bir uygulamaya geçiyor. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi de maddi durumu yetersiz olan Mersinlilerin su faturalarının ödenmesi için Askıda Fatura uygulamasını hizmete açtı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Sevgili hemşehrilerim; Askıda fatura hizmetini başlatıyoruz. MESKİ faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımızı, siz hayırseverlerimizle buluşturuyoruz" dedi.

MESKİ'den yapılan açıklamada da "Mersin’in kadim kültürünün bir parçası olan dayanışma, Askıda Fatura ile bir kez daha canlanıyor! Faturasını ödeyemeyenlere, “ben öderim” diyenler el uzatıyor, iyilik her haneye ulaşıyor" denildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, askidafatura.mersin.bel.tr linkinden ihtiyaç sahibi yurttaşların faturalarının ödenebileceğini duyurdu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları