loading
close
SON DAKİKALAR

Van Gaal: Tatile değil kazanmaya gidiyoruz

Van Gaal: Tatile değil kazanmaya gidiyoruz
Tarih: 14.10.2013 - 12:37
Kategori: Spor

Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak olan kritik karşılaşma öncesi, karşı cepheden önemli açıklamalar geldi...

A Milli Futbol Takımımız, Hollanda ile tarihi bir maça çıkacak. Yarın Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma öncesi Hollanda, bugün istanbul’a gelecek. Portakallar’da yolculuk öncesi Van Gaal, ülke basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Eurosport’tan Alper Aslan’ın haberine göre, Dünya Kupası grup kuraları için kesinlikle ilk torbada yer almaları gerektiğini ifade eden Van Gaal, Türkiye’yi yenerek Uruguay-Arjantin maçının skorunu bekleyeceklerini dile getirdi. Van Gaal, beklendiği gibi Türkiye’ye tatil için değil kesinlikle kazanmak için gideceklerini belirtti.

Van Gaal, oyuncuları Sneijder ve Kuyt’ın da Türkiye’de oynamalarına rağmen Hollanda Milli Takımı oyuncuları olduğunun altının çizilmesini istedi. Oyuncularının baskı altında olmadığını da ifade eden Van Gaal, Sneijderi’i ilk 11′de sahaya sürebileceğini de sözlerine ekledi.

Karşılaşmada alınacak beraberliğin iki tarafa da yaramayacağını söyleyen tecrübeli teknik adam, Türkiye yolculuğu öncesi, sadece kazanmak için yola çıktıklarını da açıkladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları