loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Asıl gündem olan açlık, işsizlik, enflasyon gaiplere karıştı

Vecdet Öz: Asıl gündem olan açlık, işsizlik, enflasyon gaiplere karıştı
Tarih: 01.08.2020 - 07:20
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Gündem; İstanbul’da Ayasofya, Ege’de Yunanistan, Akdeniz’de Libya meselesi ile meşgul edilirken ülkemizde dolar 7000 TL, euro ise 8000 TL bandını aştı" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Asıl gündem olan açlık, sefalet, işsizlik, enflasyon, ekonomik kriz, iflaslar, icra dosyaları, intiharlar, artan boşanmalar, kadına şiddet, çocuk evlilikleri, tecavüzler, mülteci sorunu, sınır ötesi operasyon ve Lozan Antlaşması gaiplere karıştı" dedi.

Vecdet Öz'ün açıklaması şöyle:
"Gündem; İstanbul’da Ayasofya, Ege’de Yunanistan, Akdeniz’de Libya meselesi ile meşgul edilirken ülkemizde dolar 7000 TL, euro ise 8000 TL bandını aştı. Altı aylık enflasyon %12.67 artarken, milletin pusulası yine şaştı.

Bu arada, sosyal medya yasağı kanunlaştı, Ali Erbaş Atatürk'e sataştı. Bilal oğlan Harf İnkılabı'nı tartıştı, gündem dışı kalsa da 942 kişiye daha korona bulaştı.

Asıl gündem olan açlık, sefalet, işsizlik, enflasyon, ekonomik kriz, iflaslar, icra dosyaları, intiharlar, artan boşanmalar, kadına şiddet, çocuk evlilikleri, tecavüzler, mülteci sorunu, sınır ötesi operasyon ve Lozan Antlaşması gaiplere karıştı..

Ne diyelim Allah 'Devlet-i Aliyye' zeval vermesin."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları