loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Ballı ihaleler yandaşa verilirken hasılata ortak olanlar, koltuğu bırakıp giderler mi?

Vecdet Öz: Ballı ihaleler yandaşa verilirken hasılata ortak olanlar, koltuğu bırakıp giderler mi?
Tarih: 26.09.2020 - 15:22
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Ülke batarken enflasyon, faiz ve dolar lobisi kurup artışından serveti katlayanlar, böyle bir kara düzeni bozup ülkenin kalkınmasını isterler mi?" diye sordu.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Hiç düşündünüz mü? Özelleştirme adı altında Cumhuriyetin tüm kazanımlarını üç kuruşa satılırken malı götürenler, ballı ihaleler yap işlet devret modeli adı altında yandaşa verilirken hasılata ortak olanlar, ülke batarken enflasyon, faiz ve dolar  lobisi kurup artışından serveti katlayanlar böyle bir kara düzeni bozup ülkenin kalkınmasını isterler mi?" dedi.

Vecdet Öz, yaptığı açıklamada, "Böylesi ballı bir koltuğu bırakıp giderler mi? Olanların hesabını soracak kurumları kendi haline bırakırlar mı? Muhalefet yapan basın kuruluşu, sivil toplum örgütü, meslek örgütü ve siyasi parti gibi kurumlara nefes aldırırlar mı? Böylesi devasa bir menfaat için her türlü fitne, melanet ve illegal faaliyeti göze almazlar mı? Şimdi anladınız mı tehlikenin boyutunu" ifaelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları