loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Bir ülkeyi ele geçirmek mi istiyorsun, halkı sürekli sanal sorunlarla meşgul et

Vecdet Öz: Bir ülkeyi ele geçirmek mi istiyorsun, halkı sürekli sanal sorunlarla meşgul et
Tarih: 06.11.2020 - 17:57
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Bir ülkeyi ele geçirmek mi istiyorsun, "Halkı sürekli sanal sorunlarla meşgul et. Milli serveti yabancıya sat ve yok et" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Vecdet Öz'ün açıklaması şöyle: 
"Bir ülkeyi ele geçirmek mi istiyorsun?

İşte senaryo..

Önce dış güçlere biat et, sonra dış destekli kurguyla seçmeni ikna et. İktidarı ele geçirdiğinde devleti yeniden tanzim et. Derhal ayakları baş, başları ayak et. Ülkeyi hep acemi kadrolarla yönet. Halkı sürekli sanal sorunlarla meşgul et. Vatandaşı günlük yaşat, gözardı et. Ekonomik özgürlüğünü elinden al. Yardım edilmiş bir toplum düzeni yarat. Yabancı paraya itibar et. Milli parayı mangır et. Rüşveti ve yolsuzluğu yaygınlaştır. Toplumsal ahlakı çökert. Aile yapısını tahrip et. Ticari ahlakı yok et. Gümrük birliği ile ithalatı serbest bırak. İhracatı yok et. Üretime dayalı olmayan tüketim ve rant ekonomisi icat et. İhtiyacın olmadığı kadar inşaat üret. Milli serveti inşaatta bloke et. Kredi kartı kullanımını yaygınlaştır. Borçlanmayı ve kredili yaşamı teşvik et. Milli yatırımları sabote et. Milli serveti yabancıya sat ve yok et. Hazinenin içini boşalt özerk fonlara devret. Bankacılık sistemine yabancılar ortak et. Ekonomiyi ve kuru dışarıdan yönet. Halkı atasına düşman et. Askerini imha et. Bayrağını paçavra et. Tarihini ve milli kahramanlarını unuttur. Tarihinden koparılmış bir millet yarat. Yeni bir tarih yaz ve kahramanlar icat et. Yabancılara toprak ve mülk edinme hakkı ver. Mülteci akınına göz yum, vatandaşlık ver ve demografik yapıyı tahrip et. Anayasayı rayından çıkar.
Ulus devlet anlayışını yok et. Adaleti payanda et. Basını yandaş et. Milli dili dejenere et. Milli eğitimi ve kültürü tahrip et. Kültür mirasını yok et. Laikliği tartışmaya aç. Manevi değerleri ve ahlâkı yozlaştır. Cemaat ve tarikatları baştacı et. Kutsal kitaptan koparılmış bir din icat et. Dini anlaşılır olmaktan çıkar, hurafe telkin et. İç düşmanı cesaretlendir baş tacı et. Korku rejimi kur, karşı çıkanı tehdit et. Direneni kodese at, sindir, adam et. Tüm günahını her seferinde bir yol arkadaşlarına mal et. Mağduru oyna, ağla ve sürekli isyan et. Medyayı ele geçir, mensuplarını tehdit et. Karşı çıkanı yargıla, mahkum et. Sistemi vesayet altına al parlementoyu by-pass et. Muhalefeti hain ilan et. Unutma tek düşmanın demokrasi ve Cumhuriyet. Gücünün zirvesindeyken anayasayı değiştir, parti devleti kur ve tek adamlığını ilan et. Artık ülke senindir, istediğin gibi yönet.

Ne ala memleket."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları