loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Birlik ve beraberlik içinde aşılamayacak hiçbir güçlük yoktur

Vecdet Öz: Birlik ve beraberlik içinde aşılamayacak hiçbir güçlük yoktur
Tarih: 09.08.2020 - 17:41
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Birlik ve beraberlik içinde aşılamayacak hiçbir güçlük yoktur; yeter ki planlı bir şekilde önümüze sunulan mazeretlere kanıp yanıltıcı, şahsi ve ideolojik doğrularla bölünmeyelim" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, yaptığı açıklamada "Artık tek doğrumuz ‘Müdâfaa-i Hukuk Hareketi’ bilinciyle sarılmamız gereken Vatan ve İstikbal’dir" ifadelerini kullandı. 

Vecdet Öz'ün açıklaması şöyle:
"Tarihteki gelişmelere göz atacak olursanız mücbir durumlarda ülkelerin geleceklerini cahil ve sorumsuz çoğunluğun değil, her zaman aydın ve bilinçli azınlığın kurtarmış olduğunu görürsünüz.

Emperyalizmin tek arzusunun birbirine düşürülmüş, umudunu yitirmiş ve ülkesini terk etmeye mecbur bırakılmış aydınlar olduğunu unutmayınız.

Birlik ve beraberlik içinde aşılamayacak hiçbir güçlük yoktur; yeter ki planlı bir şekilde önümüze sunulan mazeretlere kanıp yanıltıcı, şahsi ve ideolojik doğrularla bölünmeyelim.

Şu andaki en büyük tehlike budur. Böylesi bir süreçte doğrunun ideolojisi olmaz. Artık tek doğrumuz ‘Müdâfaa-i Hukuk Hareketi’ bilinciyle sarılmamız gereken Vatan ve İstikbal’dir.

'Yıllardır başımıza gelen onlarca felaketin asıl nedeni; bir araya gelmeyi başarmış cehalet değil, bir araya gelme özürlü aydınlardır.'"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları