loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Ey zat-ı şahaneleri, kadere inanıyorum deseniz de itimat etmeyip koruma ordusuyla gezersiniz

Vecdet Öz: Ey zat-ı şahaneleri, kadere inanıyorum deseniz de itimat etmeyip koruma ordusuyla gezersiniz
Tarih: 11.12.2020 - 17:01
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Ey zat-ı şahaneleri, Camilerde poz verir dini, imanı kimseye bırakmazsınız, her türlü sefalete ve felakete rağmen itibardan tasarruf olmaz der millet imkanıyla zevki sefa sürersiniz" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, açıklama yaptı.

Öz, "Ey zat-ı şahaneleri, Allah kelâmıyla oturur Allah kelâmıyla kalkarsınız. Camilerde poz verir dini, imanı kimseye bırakmazsınız. Ramazan ayı gelmeye görsün; derhal saltanat sofraları kurar açın, fakirin, fukaranın gözü önünde canlı yayında iftar programları yaparsınız" dedi.

Öz sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kadere inanıyorum deseniz de itimat etmeyip koruma ordusuyla gezersiniz... Yiğit, kabadayı edasıyla mangalda kül bırakmaz lakin tek başınıza çarşıya, pazara gidemezsiniz. Çalmak günahtır der rant, irtikap, talan demez kul hakkına göz yumarsınız. Müslümanlık hoş görü ve sevgi dinidir dersiniz ancak eleştireye tahammül edemezsiniz. Gösteriş haramdır der yıllardır lüks içinde saltanat hayatı yaşarsınız. Her türlü sefalete ve felakete rağmen itibardan tasarruf olmaz der millet imkanıyla zevki sefa sürersiniz. Garibana ise hep zikir, şükür, sabır temenni edersiniz. Görüyorum ki sevgi, merhamet, vicdandan ve insanlık duygusundan hiç nasiplenmemişsiniz. Pekala sizler ne menem bir Müslümansınız?"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları