loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Kötü, kötünün alternatifi olamaz

Vecdet Öz: Kötü, kötünün alternatifi olamaz
Tarih: 24.11.2020 - 17:24
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz "Millet İttifakından uzak tutulsunlar, istiyorlarsa ayrı bir ittifak kurup yine konuşmaya devam etsinler" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz sosyal medya hesabından AKP içinden çıkan muhalif partileri eleştirdi. Vecdet Öz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hep birlikte bu ülkeye ve değerlerine çok zararları dokunduğu için başta Erdoğan olmak üzere Gül’e, Babacan’a ve Davutoğlu’na çok kızgınım!. Ancak en kızdığım şey, geldikleri konumu borçlu oldukları halde işleri bittiği an sanki kendileri matahmış gibi söyledikleri (itirafları) doğru bile olsa geçmişteki hamilerinin aleyhinde konuşan insanların riyakarlığıdır!.

Bunların ne hamilerinden ne de kendilerinden bu ülkeye bir fayda gelmez, samimiyetlerine de güven olmaz.. Aman ha Millet İttifakından uzak tutulsunlar, istiyorlarsa ayrı bir ittifak kurup yine konuşmaya devam etsinler.. Biz rakibin de dostun da mert olanını severiz..
Şu da asla unutulmasın ki bu tür şahsiyetlerin dün dündür deyip yarın kiminle birlik olacağı da belli olmaz! Zira pervanenin pusulası rüzgardır..”

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları