loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Millet millet olalı böyle bir hükümete tanık olmadı

Vecdet Öz: Millet millet olalı böyle bir hükümete tanık olmadı
Tarih: 03.09.2020 - 16:50
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Devlet eliyle Ayasofya açılışı, Giresun’da miting yapacaksın, zaten baş edemediğin salgın yangınına benzin dökerek ikinci dalganın fitilini ateşleyeceksin. Sonra da sırf önlem aldık demek için 30 Ağustos kutlamasının yasaklandığını ilan edeceksin" dedi. ...

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, iktidarın davetiyle Ayasofya'nın açılışına yüz binlerce kişinin katıldığını hatırlatarak, iktidarın salgın yönetimini eleştirdi.

Vecdet Öz'ün açıklaması şöyle:
"Halka verirsin talkını kendin yutarsın salkımı. Devlet eliyle Ayasofya açılışı, Malazgirt kutlaması ve Giresun’da miting gibi bir toplantılar yapacaksın, tüm bunları yaparak zaten baş edemediğin salgın yangınına benzin dökerek ikinci dalganın fitilini ateşleyeceksin. Sonra da sırf önlem aldık demek için asker uğurlamalarının, düğün törenlerinin, halay çekmelerin, 30 Ağustos kutlamasının, her türlü gösteri, yürüyüş ve toplantının yasaklandığını ilan edeceksin. Bunları yaparken diğer taraftan da milletin tatil beldelerinde ve plajlarda mesafe, kural tanımadan kontrolsüzce balık istifi tatil yapmasına göz yumacaksın. Ardından da bu işte hiç dahlin yokmuş gibi televizyonlarda vatandaşı itham ederek kurallara uyulmadığı için salgının yayıldığından dem vurarak yavuz hırsız olup suç bastıracaksın. Pes doğrusu. Millet millet olalı böyle bir hükümete tanık olmadı."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları