loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Muharrem İnce niyetini açık etti, CHP ve seçmeni bunu hak etmedi

Vecdet Öz: Muharrem İnce niyetini açık etti, CHP ve seçmeni bunu hak etmedi
Tarih: 05.08.2020 - 09:43
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Muharrem İnce’den bölünmek manasına gelen parti kurma sevdasını elini vicdanına koyarak bir kez daha gözden geçirmesini rica ediyor aksi halde bu hatanın ülke geleceğine mal olabileceğini son kez ikaz ediyorum." dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, parti kurma hazırlığı içinde olduğu söylenen Muharrem İnce ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Vecdet Öz'ün  açıklaması şöyle:

"Hepinizin malumu olduğu üzere son yerel seçimlerde İstanbul başta olmak üzere Ankara Adana, Antalya, Artvin, Bilecik, Bolu, Mersin, Kırşehir ve Ardahan'ı Cumhur İttifakının ittifakının elinden çekip alarak 10 büyük ilde AKP’nin omurgasını kıran CHP, tarihi bir başarıya ve rekora imza atmıştır..

İstanbul seçimlerinde İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e yapılan kasti haksızlıklar, evlere yapılan polis baskınları, iftiralar ve hukuk zoruyla seçimin tekrarlanması unutulacak hadiseler değildir..

Keza yine seçim öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a karşı başlatılan iftira ve karalama kampanyası ile televizyonlarda yapılan seviyesiz saldırılar dün gibi hafızalardadır..

Maltepe’de, arbedeler arasında defalarca sayılan sandıkları da unutmak mümkün değildir.!

Tüm bu haksızlıklar seçmen vicdanından geri dönmüş ve CHP sandıkta açık ara fark atarak büyük bir gururla ipi göğüslemiştir..

Bu hezimetle birlikte AKP, hep sözünü ettiği Osmanlı tokatını yiyerek namağlup ünvanını yitirmiş; İstanbul ve Ankara’yı kaybetmenin Türkiye’yi kaybetmek olduğunu idrak etmiş; bütün para muslukları kesilmiş, cemaatlere ve trollere yardım gönderemez hale gelerek kolu, kanadı kırılmıştır..

Seversiniz ya da sevmezsiniz bu başarının fikir babası, komutanı ve isabetli adayların belirleyicisi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur..

Bu asla yadsınamaz tarihi bir başarıdır..

Yok efendim CHP’de kan değişimi olmalıymış, CHP yönetimi başarısızmış, parti Muharrem İnce’ye teslim edilmeliymiş.. yahu geçin bunları..!
Bunlar bu başarının üstüne konuşulacak şeyler mi.? Siz kimlere hizmet ediyorsunuz.? Halep oradaysa arşın buradadır.. Elde edilen başarı gün gibi ortadadır.. Görüldüğü gibi CHP yönetiminde de her hangi bir zafiyet yoktur..

Bu başarıda Sayın Muharrem İnce’nin ‘ÇETE’ diye nitelediği CHP kurmaylarının da çok önemli katkıları olmuştur. Onların hakkını da teslim etmek gerekir. Özellikle de İstanbul seçiminde.!

Sayın Ekrem İmamoğlu’nun beyefendiliği, üstün performansı ve bu başarıdaki büyük payı yabana atılabilir mi.?

Ayrıca CHP’li seçmenin İstanbul seçimi için bir anda binlerce araçlık konvoylar halinde İstanbul kapılarını zorlamasını, Cumhuriyete sahip çıkmak için can havliyle çalışmasını unutmak asla mümkün değildir..

Bu tarihi başarıyı ve emeği geçenleri yok saymak ve itibarsızlaştırmak, böylesi bir süreçte muhalefet ederek CHP’yi yıpratmak, Cumhuriyetin yeniden itibar kazanmasına karşı olmak demektir, Atatürk Türkiye’sine ihanet etmektir..!
AKP’nin değirmenine su taşımaktır.!

Böyle bir teşebbüs milli ve vatani niyetle asla bağdaşmaz.! Kötü bir niyettir.!

Bu mücadelede başta Millet ittifakı partileri olan İYİ Parti ve Saadet Partisi olmak üzere Adalet Partisi ve Demokrat Parti gibi diğer sağ partileri de bir araya getirmeyi başaran Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu tarihi başarısından dolayı ülkem adına bir kez daha tebrik ediyorum..

Bu gerçekler ışığında Sayın Muharrem İnce’den bölünmek manasına gelen parti kurma sevdasını elini vicdanına koyarak bir kez daha gözden geçimesini rica ediyor, birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam etmesinin vatani bir görev olduğunu, aksi halde bu hatanın ülke geleceğine mal olabileceğini son kez ikaz ediyorum..

Zira tarih bu milletin geleceğine kastetmiş muhterislere vesile olanları asla affetmetecektir.."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları