loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz'den Bahçeli'ye: Bir ara aynaya bak da artık yaşından ve kalıbından utan

Vecdet Öz'den Bahçeli'ye: Bir ara aynaya bak da artık yaşından ve kalıbından utan
Tarih: 18.09.2020 - 14:48
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Devlet Bahçeli'nin Türk Tabipleri Birliği'ni hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği'ni hedef amış, tabipler birliğinin kaptılması gerektiğini söylemişti.  

Bahçeli'nin sözlerine Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den de tepki geldi. 

Vecdet Öz, Bahçeli'ye, "Mahkemeler icra ve iflas dosyalarına yetişemiyor susuyorsun. Döviz asrın rekorunu kırmış susuyorsun. Enflasyon almış başını gitmiş susuyorsun. Devlet kadrolarında cemaatleşme devam ediyor susuyorsun. Laiklik elden gidiyor susuyorsun. Sadece gündemi değiştirmek üzere ara sıra ortaya çıkıp laf olsun diye konuşmaya başlıyorsun. Bir ara aynaya bak da artık yaşından ve kalıbından utan" dedi.

Vecdet Öz'ün açıklamaları şöyle:
"Devlet Bahçeli yine konuşmuş. Bu kez de 'Tabipler Birliği kapatılsın' demiş. Eyy Bahçeli bilmiyorum sana ne demeli?

Ülke ekonomisi perişan halde susuyorsun. Sanayici işadamı batıyor susuyorsun. Esnaf siftahsız kepenk kapatıyor susuyorsun. Mahkemeler icra ve iflas dosyalarına yetişemiyor susuyorsun. Döviz asrın rekorunu kırmış susuyorsun. Enflasyon almış başını gitmiş susuyorsun. Sefalet, işsizlik, açlık, çaresizlik diz boyu susuyorsun. Bu nedenle cinnet geçirenler kendini yakıyor susuyorsun. Onur intiharları artıyor susuyorsun. Boşanma davaları rekora koşuyor susuyorsun. Türklük ayaklar altına alınıyor susuyorsun. İstiklal Marşında oturanlara tek bir söz etmiyor susuyorsun. TC düşmanlığı yapılırken susuyorsun. Atatürk’e hakaret edilirken susuyorsun. Kahramanlarımız ders kitaplarından çıkarılırken susuyorsun. Andımız okunmuyor susuyorsun. Terörle müzakere yapılırken susuyorsun. Şanlı bayrağımız direkten indirilirken susuyorsun. Paçavralar asılırken susuyorsun. Apo'nun kardeşi TRT’ye çıkıyor susuyorsun. Yunan, adalarımızı işgal ederken susuyorsun. Dünyada yapılan tüm Türk mezalimine susuyorsun. Bilinçli mülteci akınıyla demografik yapı tahrip ediliyor susuyorsun. Devlet kadrolarında cemaatleşme devam ediyor susuyorsun. Laiklik elden gidiyor susuyorsun. Trump, hakaret mektubu yazıyor susuyorsun. İnce ayar veriyor susuyorsun. Putin, Türk heyetini dakikalarca kapıda bekletiyor susuyorsun. Milli onurumuz ayaklar altına alınıyor susuyorsun. Her türlü ihanet, rüşvet, yolsuzluk, rant ve hırsızlık ayyuka çıkmış susuyorsun. Kadınlarımız şiddete ve cinayetlere maruz kalıyor susuyorsun. Çocuk evlilikleri yapılıyor susuyorsun. Arap hurafeleri ve sapkın gelenekleri din diye pazarlanıyor susuyorsun. Bademleme adı altında yapılan tecavüzler ve ahlaksızlıklar ayyuka çıkıyor susuyorsun. Zürriyetsiz diyerek ahlaksız bir şekilde şahsına bile hakaret ediliyorlar biz rahatsız oluyoruz sen sineye çekip susmaya devam ediyorsun. Sadece gündemi değiştirmek üzere ara sıra ortaya çıkıp laf olsun diye konuşmaya başlıyorsun. Bu kez de hüsrana uğramış Mavi Vatan projesi, bu konuda atılan geri adım ve limana çekilen sondaj gemisi tartışılmasın diye ‘Tabipler Birliği kapatılsın’ suni gündemini ortaya attın.

Üstelik de tahsillerin en uzun ve en ağırını yapmış, bu yolda madden ve manen tükenmiş, Anadolu’nun bağrında mecburi hizmetlerde dirsek çürütmüş, gençliğini yaşayamamış, ömrünü insanlığa adamış, salgınla mücadelede canını hiçe sayıp kayıplar vermiş, günlerce ailesini görmemek pahasına hastane ve otel köşelerinde barınmış baş tacı hekimlerimizin sivil toplum örgütüne saldırarak ve kalplerini kırarak.

Amaç aynı amaç... Önce Barolar Birliği suni gündemi, şimdi de Türk Tabipleri Birliği!

Soruyorum sana; Türk Tabipler Birliği kapatılırsa ortağınla birlikte sebep olduğun tüm sorunlar, kabahatler ve onursuzluklar ortadan mı kalkacak?

İşiniz gücünüz hayal projeleri üretmek, seçmeni kandırıp yelken şişirmek ve her seferinde yalanlar ortaya dökülmeden suni gündemle hasıraltı etmektir. Acı ama gerçek. Asıl derdiniz ne Tabipler Birliği, ne istikbal, ne vatan; varsa yoksa menfaatler birliği, şahsi ikbal ve ölene kadar makam. Bir ara aynaya bak da artık yaşından ve kalıbından utan."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları