loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz'den CHP'ye uyarı: Ne Gül ne Babacan ne de Davutoğlu ile işbirliği içine girmelidir

Vecdet Öz'den CHP'ye uyarı: Ne Gül ne Babacan ne de Davutoğlu ile işbirliği içine girmelidir
Tarih: 19.07.2020 - 13:57
Kategori: Gündem

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, CHP'ye Deva ve Gelecek partisi ile ittifak yapılamaması için uyarıda bulundu.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz Millet İttifakı'na uyarıda bulundu. CHP'nin uyanık olmasını gerektiğini belirten Vecdet Öz "ne Gül, ne Babacan, ne de Davutoğlu ile işbirliği içine girmemelidir" dedi. 

Vecdet Öz'ün  Deva ve Gelecek partisine ilişkin açıklaması şöyle:

"Eğer ki Cumhurbaşkanı, Abdullah Gül’ün komutasında kurulan iki yeni partiye ana muhalefete gösterdiği şiddette büyük bir tepki göstermeyip sadece ’ümmeti bölmeyin’ şeklinde gönül koyma ifadesiyle yetiniyorsa anlayın ki bu partiler küskün seçmeni toplamak ve ileride kullanmak için kurgulanmış birer projedir!..

Bakmayın siz ufak tefek gürlemelere ve atışmalara; bunların hepsi proje gereği inandırıcı olsun diye yapılan makyajlanmış birer kayıkçı kavgasıdır!.

Bir düşünsenize birbirlerinin kirli çamaşırlarını en ince detayına kadar bilen bu eski ahbapların rakip olması mümkün müdür?. Gerçekten muhalefet yapmaya kalksalar böylesi basit argümanlarla mı yaparlar?. İktidar tarafından FETÖ’cü ilan edilme korkusu karşısında böylesi bir cesareti kim gösterebilir?.

Bülent Arınç’ın, yakın bir tarihte Babacan hakkında açılan FETÖ soruşturmasına yaptığı aleni müdehale bunun açık bir göstergesi değil mi!..

Bunlar birbirinin etini asla yemezler!.

Hiç bir endişeniz olmasın ki Deva ve Gelecek partisi, yerel seçimlerde Millet ittifakına kaçan küskün sağ seçmenin oylarını topladıktan sonra yarın koalisyon ortağı olarak iktidarın yanında yer alacak ve dökülen suyu kabına geri dolduracaktır!..

Siz Abdullah Gül’ün sert bir muhalefet yaptığına hiç şahit oldunuz mu?. Sizce tüm organizasyonun patronu iken olayları bir kenardan seyrediyor olması garip değil mi?

Yine hiç bir endişeniz olmasın ki o da millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olmayı planlamakta ve Ekmeleddin İhsanoğlu misali sol seçmeni küstürüp, millet ittifakını sabote ederek Tayyip Erdoğan’ın az oyla çoğunluğu elde etmesini sağlayacaktır!..

CHP uyanık olmalı ve ne Gül, ne Babacan, ne de Davutoğlu ile işbirliği içine girmemelidir!.

Zira bu büyük bir oyundur!.

AKP bölünecek umudu içinde muhalefetin safiyane bir şekilde alkış tuttuğu ve sol basının da sitayişle destek verdiği yeni partiler AKP’nin ters köşe politikasından başka bir şey değildir!..

Bunun böyle olduğu ileride anlaşılacak ancak iş işten geçmiş olacak, ülke artık dönüşü olmayan daha derin bir tahribatın içine girecektir!..

Millet ittifakı aklını başına almalı, bu oyuna gelmemeli ve ittifakın orijinal bütünlüğünü asla bozulmamalıdır!..

Aksi halde, “Dimyat`a pirince giderken evdeki bulgurdan olunacaktır!.."

Benden söylemesi!.."

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları