loading
close
SON DAKİKALAR

Woman TV yayın hayatına başlıyor

Woman TV yayın hayatına başlıyor
Tarih: 23.12.2018 - 10:35
Kategori: Medya

Kadın kanalı Woman TV, 24 Aralık Pazartesi sabahı yayına başlıyor.

Woman TV'nin Genel Müdürlüğünü, eski CNN Turk Haber Koordinatörü Ali Güven yürütecek. Ali Güven, Woman TV’nin özellikle kadınlarla ilgili hukuki ve adli konulara dikkat çekerek, tarafsız, siyaset üstü ve bilgilendirici yayın yapacağını söyledi.

Güven, "Beş yıl önce kurulsa belki bu denli heyecan yaratmazdı. Telefonlarımız susmadı, önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyoruz" dedi.

Kanalın genel yayın yönetmenliğini yakın dönemde CNN Turk’ten ayrılmak zorunda kalan Ahu Özyurt yapıyor. Yıllarca ekran önünde görev yapan, CNN Türk ve Milliyet’in Washington Temsilciliğini de yürüten Özyurt, Bloomberg HT ve CNBC-e gibi konsept kanalların da kuruluş aşamasında yer almıştı.

Özyurt, Woman TV'nin yayın hayatına başlamasıyla ilgili olarak, “Evde oturan ya da akşam televizyonunu açan kadınlar artık seçeneksiz değil. Türkiye’de yaşayan kadınlar çok daha iyisini hak ediyor. ABD ve Avrupa’daki örneklerimizi aratmayacak kalitede işler yapmayı hayal ediyoruz, sınırlarımızın dışında da izlenmek istiyoruz” dedi.

Woman TV’nin genç ekran yüzleri arasında Haberturk kökenli Duygu Özel Tapan, Ebru Güngör, Nefise Seda Yanık, Ebru Güngör ve İnci Yazgan da yer alıyor.

Woman TV'de Çetin Ünsalan da “Eko Kadın” isimli bir kuşak hazırlayıp sunacak.

CNN Turk’te yıllarca program müdürlüğü yapan ve Afiş programını hazırlayıp sunan Aslı Öymen de Woman TV’de haftanın dört günü kültür ve sanatın nabzını tutacak.

Sağlık, ekonomi ve kariyer, hukuk, kadın hakları, stil, moda, makyaj, astroloji, başarılı kadın girişimcilik, fotoğrafçılık ve hayvanlarla ilgili konular da Woman TV ekranlarında yer bulacak.

Woman TV'de program yapacak olan diğer isimler de şöyle: Sevde Aksu Taner, Meltem Kurtulan, Burcu Sarıca, Aslı Bosut ve Avukat Emel Özer Tokbaş.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları