loading
close
SON DAKİKALAR

Yalova’da CHP’ye bir destek daha

Yalova’da CHP’ye bir destek daha
Tarih: 30.05.2014 - 17:45
Kategori: Gündem

DYP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu, DYP olarak Yalova’daki adaylarını CHP adayı lehine geri çekme kararı aldıklarını duyurdu.

DYP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu, DYP olarak Yalova’daki adaylarını CHP adayı lehine geri çekme kararı aldıklarını duyurdu. Bunu ulusal bir konu olarak düşündüklerini aktaran Abdullahoğlu, ANKA’ya şu açıklamayı yaptı:

“DYP olarak, yerel seçimlere iddiasız girdik, böyle bir iddiamız yoktu, adımızı duyurmak için seçimlere girdik. 68 civarında bir oy aldık. Gördük ki bırakın 50-60’ı 2 oyun bile, tüm dengeleri değiştirebilecek gücü olduğu ortaya çıktı. Yalova’da, bu çerçevede biz bu ülkenin bir ferdi olarak, ulusal görev olarak, oradaki milli iradenin gerçek tecellisine katkı sunma adına adım attık. Bizim alacağımız oy bütün dengeleri değiştirebilir. Bunun için CHP adayı Vefa Salman lehine adayımız Cemal Turhan’ı adaylıktan çekiyoruz. Türkiye toplumun büyük bir kısmı ile kavgalı, negatif elektrik yayan bir Başbakan, tarafından yönetiliyor. Buna dur demek istiyoruz. Şu anda önümüzde böyle bir iman var. Yalova yerel seçimlerinde çekilerek, CHP adayına destek olacağız” dedi.
Yalova seçimlerinde flaş gelişme!

Milletin menfaatlerini ön panda tuttuklarını ifade eden Abdullahoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları