loading
close
SON DAKİKALAR

Yan yana çarpıştılar: 6 yaralı

Yan yana çarpıştılar: 6 yaralı
Tarih: 11.02.2012 - 23:04
Kategori: Yerel

Ataşehir'de meydana gelen trafik kazasında yan yana gittiği panelvanla çarpışan servis minibüsü daha sonra park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı

Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi üzerinde saat 10.00 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti. Ümraniye istikametine seyir halinde olan Uğur Demir yönetimindeki 34 HGA 37 plakalı panelvan ve Hasan Çelik’in kullandığı 34 FA 7958 plakalı servis minibüsü, yanyana giderken dikkatsizlik sonucu birbiriyle çarpıştı. 

İçinde çok sayıda yolcu bulunan servis minibüsü daha sonra, yolun sağında park halinde bulunan TIR’a büyük bir hızla arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle servis minibüsü yan yatarak durabildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. 

Yaralılar minibüsten çıkarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Feci kazada servis minibüsünün koltukları yola savrulurken 6 kişi yaralandı. Yaralanan minibüsteki yolcular Fatma Genç, Zafer Bilge, Gamze Akgül ve sürücü Hasan Çelik’le, panelvanın şoförü Uğur Demir ambulanslarla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı.
Bir görgü tanığı kazayla ilgili olarak panelvanı göstererek, "Bu araç servis minibüsünü sıkıştırdı, minibüs de TIR’a arkadan çarptı. Yaralıları çıkardık" diye konuştu.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken hastaneye kaldırılan yaralılardan ikisinin kimlik bilgisine henüz ulaşılmadı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları