loading
close
SON DAKİKALAR

Yaralanan Eşine Öperek Moral Verdi

Yaralanan Eşine Öperek Moral Verdi
Tarih: 12.02.2012 - 13:24
Kategori: Şehir

Tem Otoyolu'nun Seyrantepe TT Arena Stadı yönünde Secel Daşkın'ın kullandığı özel otomobil, kendisini sıkıştıran kamyonla yandan çarpışınca bariyerlere çarptı.

Tem Otoyolu'nun Seyrantepe TT Arena Stadı yönünde Secel Daşkın'ın kullandığı özel otomobil, kendisini sıkıştıran kamyonla yandan çarpışınca bariyerlere çarptı. Kazada ağır yaralanan eşi Hilal Daşkın'ın elini bırakmayan Secel Daşkın gözyaşları içinde yanaklarını öptü. Kazada ön koltukta oturan Ahmet Daşkın sıkıştığı yerden itfaiye tarafından çıkartıldı. Büyük hasar gören otomobildeki Hacer Daşkın ve çocukları Yaprak ve Gürkan Daşkın kazayı yara almadan atlattı. 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Edirne istikametine giden içerisinde 2'si çocuk 6 kişinin bulunduğu otomobil bir kamyona sürtündükten sonra bariyerlere çarparak kaza yaptı. İddialara göre, saat 06. 30 sıralarında Secel Daşkın, tatil nedeniyle boş olan yolda 34 UY 723 plakalı aracı ile aşırı hız yaptı. Daşkın'ın otomobili Seyrantepe mevkiine geldiğinde önünde seyreden 34 FL 7784 plakalı kamyon tarafından sıkıştırıldı. Sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, önce kamyona yandan sürttü. Daha sonra bariyerlere çarpan otomobili Secel Daşkın yol ortasında durdurabildi. Kazanın ardından Secel Daşkın'ın akrabası Ahmet Daşkın araç içerisinde sıkışırken, eşi Hilal Daşkın ise ağır şekilde yaralandı. 

KAZA YERİ YANLIŞ İHBAR EDİLDİ 

İtfaiye ve sağlık ekiplerine kazanın yerinin TT Arena Stadı önü olarak ihbar edildi. Seyrantepe ve Maslak tarafından itfaiye ve ambulanslar kaza yerine hareket etti. Maslak çıkışından TEM'e katılan ambulans ve itfaiye ekipleri kazaya rastlayamayınca merkezlerini anons ederek kaza yerinin daha geride olma ihtimaline karşın Sarıyer ve Kavacık'tan ambulans ve itfaiye çıkartılmasını istedi. 

YARALI UZUN SÜRE YERDE YATTI 

Kaza yerinde asfalta yatırılan yaralı Hilal Daşkın ambulansın gelmesini beklerken, yanı başında bekleyen eşi Secel Daşkın moral vermeye çalıştı. Eşinin ellerini bırakmayan Daşkın, sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından eşinin ellerini ve yanaklarını öperek gözyaşlarına boğuldu. Ahmet Daşkın da olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Daşkın'ın eşi Hacer ve çocukları Gürkan ile Yaprak ise, kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar amubalansların gelmesinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. - İstanbul / Sisli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları