loading
close
SON DAKİKALAR

Yargıtay'ın yeni başkanı, hakim, savcı ve personele Erdoğan'ın kampanyasına 'zorunlu' bağış için yazı gönderdi!

Yargıtay'ın yeni başkanı, hakim, savcı ve personele Erdoğan'ın kampanyasına 'zorunlu' bağış için yazı gönderdi!
Tarih: 01.04.2020 - 11:24
Kategori: Gündem

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bağış kampanyasına üye, hakim ve savcıların en az 1000, kurum personelinin ise en az 100 lira yardımda bulunmalarını istedi.

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca hakim, savcı ve personelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı bağış kampanyasına bağışta bulunmasını istedi.

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın imzasıyla yaplan duyuruda şöyle denildi:

"İnsanlığın karşı karşıya kaldığı Kovid-19 hastalığının yol açtığı krizin üstesinden gelebilmek ve koronavirüs ile ilgili mücadeleden en az hasarla çıkmak birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmek için başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" yardım kampanyasına Yargıtay olarak kurumsal mahiyette katılmaya karar verilmiştir.
Bu hususa ilişkin olarak, Yargıtay Başkanlığı adına bir hesap numarası açılmıştır. İlgili kampanya gönüllülük esaslı olmak üzere; toplanacak toplam miktar süre sonunda kampanya hesabına aktarılacaktır.
Sayın başkanlarımız, üyelerimiz, onursal başkan ve üyelerimiz, Yargıtay cumhuriyet savcılarımız ve tetkik hakimlerimiz için alt sınırı 1000 TL'den, personelimiz için 100 TL'den az olmamak üzere ilan edilen hesap numarasına 20 Nisan 2020 tarihine kadar yardımda bulunulması hususu saygıyla duyurulur."
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları