loading
close
SON DAKİKALAR

Yaşam Vadisi'nde spor günleri başladı

Yaşam Vadisi'nde spor günleri başladı
Tarih: 16.07.2020 - 12:36
Kategori: Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, “Sosyal mesafeni ve sağlığını koru, spor yap” sloganından hareketle ilçede yaşayan 7’den 70’e tüm vatandaşları spor yapmaya davet ediyor.

Yaşam Vadisi 1. Etap içerisindeki farklı noktalarda düzenlenen spor etkinliklerinde vatandaşlar Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri pilates; Salı, Perşembe, Cumartesi günleri ise Tai-Chi derslerini her biri alanında uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak alma imkânı buluyor. 

  “Sosyal mesafeni ve sağlığını koru, spor yap” sloganından hareketle ilçede yaşayan 7’den 70’e tüm vatandaşları spor yapmaya teşvik eden Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Vadisi’nde spor etkinliklerini başlattı.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Yaşam Vadisi 1. Etap içerisinde farklı noktalarda Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri pilates; Salı, Perşembe, Cumartesi günleri Tai-Chi dersleri her biri alanında uzman eğitmenler tarafından vatandaşlarla buluşuyor. Müdürlük tarafından her yıl düzenli gerçekleşen ve kayıt işlemi gerektirmeyen etkinliklerde vatandaşlar ücretsiz olarak spor yapma imkanı buluyor. 

Açık Havada ve Sosyal Mesafe Kurallarına Uygun Spor Yapma İmkânı Covid 19 tedbirleri kapsamında geçen yıllarda düzenlenen zumba ve total body gibi sahne programlarının bu yıl gerçekleşmediğini belirten Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül, “Spor etkinliklerimizi bugüne dek yayınlanan genelgeler doğrultusunda açık havada ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sınırlı sayıda katılım ile gerçekleştiriyoruz. Açık alanda spor yapmak isteyen ve spora gönül veren tüm komşularımızı kurallara uyarak, kendi matı ve havlusu ile Yaşam Vadisi’nde düzenlenen etkinliklerimize bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.  
 

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları