loading
close
SON DAKİKALAR

Yaşar Güler, oturumun ardından Savunma Bakanlarının katılımıyla gerçekleştirilen 'aile fotoğrafı' çekimine katıldı!

Yaşar Güler, oturumun ardından Savunma Bakanlarının katılımıyla gerçekleştirilen 'aile fotoğrafı' çekimine katıldı!
Tarih: 17.06.2023 - 01:31
Kategori: Dünya

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları toplantısının ikinci gün oturumlarına katıldı, "Aile Fotoğrafı"nda yer aldı.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ikinci gün gerçekleştirilen oturumlarına katılmak üzere NATO Karargâhına geldi.

NATO Daimî Temsilcisi Büyükelçi Zeki Levent Gümrükçü, NATO Türk Askerî Temsil Heyet (TMR) Başkanı Korgeneral Göksel Kahya ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Güler, oturumların gerçekleştirildiği salona geçti.

Salona gelişinde, aralarında ABD Savunma Bakanı Llyod Austin ve Norveç Savunma Bakanı Bjorn Arild Gram'in de bulunduğu mevkidaşları ile görüşen Bakan Yaşar Güler, oturumun ardından Savunma Bakanlarının katılımıyla gerçekleştirilen "aile fotoğrafı" çekimine katıldı.

Yaşar Güler; “İkili görüşmelerimizde, NATO’nun 'Açık Kapı Politikası'nı desteklediğimizi ve İsveç’in de Üçlü Muhtıra’da kayıtlı taahhütlerini somut şekilde yerine getirmesi hâlinde Finlandiya gibi NATO üyesi olabileceğini müttefiklerimize beyan ettik.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları