loading
close
SON DAKİKALAR

Yaşar Tüzün, CHP Ankara İl başkan adayı

Yaşar Tüzün, CHP Ankara İl başkan adayı
Tarih: 28.06.2014 - 22:55
Kategori: Siyaset

CHP Ankara İl'e Yaşar Tüzün adaylığını açıklarken, Mehmet Perçin'in de aday olduğu duyuruluyor...

CHP Ankara İl Başkanlığına Yaşar Tüzün adaylığını açıklarken, Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin'in de aday olduğu konuşuluyor.

CHP Ankara İl Başkanlığı'nın yarın yapılacak olağanüstü kongerede aday olacak isimler, adaylıklarını açıklarken, Ümit Erkol'u destekleyen ve aday olarak çıkartan Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin de aday olduğunu etrafına açıkladığı belirtiliyor.

Yaşar Tüzün, bugün İl Başkanlığında resmi açıklama yaparak adaylığını partililerle paylaştı. Tüzün, "CHP okulundan yetişmiş, gençlik kolları başkanlığı il başkanlığı, belediye meclis üyeliği, belediye başkanlığı, 2 dönem milletvekilliği TBMM Başkanlık Divanı üyeliği görevlerinde bulunmuş olarak Cumhuriyetin beşiğinde hizmet etmek için bu onurlu göreve talip oluyorum.'' dedi.

Öte yandan diğer adaylarını açıklayan Av. Necati Yılmaz, Mustafa Selmanpakoğlu, Dr. Ümit Erkol, Ali Başkaraağaç çalışmalarını delege bazında sürdürdükleri konuşuluyor. Gelinen son durumda Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin'in, delege çoğunluğuna sahip olduğu kulislerde ifade edilen Av. Necati Yılmaz'ın karşısına güçlü aday bulamayınca, kendisinin çıkma kararı aldığı belirtiliyor. Bu söylentinin kulislerde yoğunlaşması üzerine Dr. Ümit Erkol delegelere mesaj atarak adaylığının devam ettiğini duyurdu. Yaşar Tüzün'ün adaylığını ise Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile Gürsel Erol'un Genel Başkan'a söyledikleri ancak Genel Başkan'ın karışmadığını belirterek, tarafsızlık izlenimini verdiği belirtiliyor. Bu arada dış ilçelerin Ali Başkararağ'ın yanında yer aldıkları, Başkaraağaç'ın da bu delegeleri, anlaşacağı güçlü adayın yanına çekeceği konuşuluyor. 



halkgazetesi.net-İlkay KOÇKAYA 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları