loading
close
SON DAKİKALAR

Yeniden Refah Partisi 84 seçim bölgesinde adaylarını açıkladı

Yeniden Refah Partisi 84 seçim bölgesinde adaylarını açıkladı
Tarih: 06.02.2024 - 16:47
Kategori: Siyaset

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan; ‘Yeniden Refah Partimiz Türkiye’nin 5. Büyük partisi konumuna gelmiştir’

Erbakan, “Bizim bu görüşmelerdeki hedefimiz sadece Ankara, İzmir ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde bir ittifak noktasındadır. Eğer bir anlaşma söz konusu olmazsa biz Ankara, İstanbul İzmir’de belediye başkan adaylarımızla seçimlere gireceğiz.” Dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Aylık Olağan İl Başkanları toplantısı öncesi düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. 

‘Yeniden Refah Partimiz Türkiye’nin 5. Büyük partisi konumuna gelmiştir’

Yeniden Refah Partisi’nin 2023 yılının en çok üye kaydeden partisi olduğunu belirten Erbakan, "Özellikle 2023 yılının son 4 ayında adeta şaha kalkarak yüzde 40 büyüdük ve üye sayımızı 100 binden fazla artırdık. Üye sayımız bugün itibariyle  369.800’e yükselmiştir. Bu rakamlar Yeniden Refah Partimizin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunun ispatıdır.

Yargıtay’ın bu hafta açıkladığı üye sayıları da Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğumuzu göstermiştir. Kısa bir süre içinde MHP ve İyi Parti’yi de geride bırakıp, 3. Sıraya yükselmiş olacağız Allah’ın izniyle…" dedi.

‘31 Martta Allahın izniyle yüzde 20 oy alacağız’

31 Mart Yerel Seçimlerinde 400 binin üzerinde üye hedefiyle gireceklerini ve belediyelerde Milli Görüş iktidarını yeniden tesis edeceklerini kaydeden Erbakan, “Sonraki hedefimiz ise, 2028’deki genel seçimlere doğru emin adımlarla ilerlemek ve 2028’de milletimizi özlemle hasretle beklediği Milli Görüş iktidarı ile buluşturmaktır. 14 Mayıs seçim sonuçları bizim için bir besmeledir, hayırlı bir başlangıçtır. O gün Yeniden Refah Partisi’ni görmezden gelen sözde anket firmaları bile bugün bizi 6-7 bandında gösteriyorsa, bilin ki 31 Mart’ta Allah’ın izniyle yüzde 20 oy alacağız" şeklinde konuştu.

Biz 450 beldede, 900 ilçede ve diğer illerimizde tamamen kendi adaylarımızla kendi logomuzla seçime gireceğiz. Eğer bir anlaşma söz konusu olmazsa biz Ankara, İstanbul İzmir’de belediye başkan adaylarımızla seçimlere gireceğiz” şeklinde konuştu.

2 büyükşehir adayını daha açıkladı

Açıklamaların ardından Genel Başkan Erbakan, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İzzeddin Alkan, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy, Bartın Belediye Başkan Adayı Faruk Tutkun, Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz” olarak iki büyükşehir belediyesi ve iki il belediye başkan adayını açıkladı. İl Başkanları toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları