loading
close
SON DAKİKALAR

Yenimahalle play-off yarı final biletini aldı

Yenimahalle play-off yarı final biletini aldı
Tarih: 18.03.2014 - 17:26
Kategori: Spor

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin tamamlanmasının ardından play-off 1.tur karşılaşmaları da sonlandı.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin tamamlanmasının ardından play-off 1.tur karşılaşmaları da sonlandı. Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, eşleştiği Üsküdar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı’nı hem deplasmanda hem de kendi sahasında yenerek işini 3. maça bırakmadı.

Yenimahalle işini çabuk bitirdi

İki galibiyet alanın bir üst tura yükseldiği play-off karşılaşmalarında Yenimahalle Kadın Hentbol Takımı işini üçüncü maça bırakmadı. 1.tur eşleşmesi ilk maçında İstanbul deplasmanında konuk olduğu Üsküdar Belediyesi’ni Yakacık İTO Spor Salonu’nda 27-39 skorla geçen Yenimahalle, İlke ve Esra ile adeta yıldızlaştı. Esra’nın 9, İlke’nin ise 8 sayı ürettiği maçta genç oyunculardan Beyza 4, Sıla ise 3 sayı ile kendini gösterdi.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi play-off 1. Tur 2. maçında ise Yenimahalle Belediyesi, Üsküdar Belediyesi'ni, Çankaya’daki Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu’nda 41-32 mağlup etti.

Kendi sahasında avantajlı başladığı 2.tur 2. maçında kadroda rotasyona giden Yenimahalle Teknik Direktörü Serdar Eler, genç oyuncuları sahaya sürdü. Üstünlüğü maç boyunca elinde bulunduran Yenimahalle 2. yarı Üsküdar’ın yoğun atakları ve direnci ile karşılaştı. İkinci yarının son on beş dakikasında ise Serdar Eler, Yeliz, Esra ve Selma’yı oyuna alarak tedbiri elden bırakmadı ve Yenimahalle Belediyesi 2 maç sonunda play-off yarı finallerine yükseldi.

Vişne Haber ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları