loading
close
SON DAKİKALAR

Yenimahalle’de emeklilerin buluşma adresi İkinci Bahar

Yenimahalle’de emeklilerin buluşma adresi İkinci Bahar
Tarih: 18.07.2014 - 19:05
Kategori: Yerel

Yenimahalle Belediyesi, İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezleri’nin kapısını 50 yaş ve üstü vatandaşlar için açtı...

Kadınından gencine, engellisinden yaşlısına kadar her kesime hitap edecek hizmetler gerçekleştiren Yenimahalle Belediyesi, İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezleri’nin kapısını 50 yaş ve üstü vatandaşlar için açtı. Her yıl binlerce emeklinin uğrak yeri olan merkezlere, bu yıl 1745 üye kayıt yaptırdı.

Emekli olduktan sonra eve kapanmak istemeyen vatandaşlar, Yenimahalle çatısı altında hizmet veren İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezleri’nde sosyalleşiyor. Her gün bu merkezlerde buluşup çaylarını yudumlarken koyu sohbetlere dalan emekliler, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. Sabah gazete keyiflerini de İkinci Bahar’da gerçekleştiren emekliler, gündemi yorumlamaktan da geri kalmıyor.

Karşıkaya ve Gazi mahallelerinde 2 ayrı merkezle yaşlıların hayatına anlam katan Yenimahalle Belediyesi, düzenlediği gezi ve kültür sanat etkinlikleri ile de emeklilerin dolu dolu vakit geçirmelerini sağlıyor. Gazi’de 345, Karşıyaka’da ise 1400 emekliye hizmet veren belediye, yeni dostlukların kurulmasına da vesile oluyor.

-3’üncü yaşam merkezi yakında hizmette!-

Öte yandan Türkiye’de pazar kültürüne yeni bir boyut kazandıran ve içinde barındırdığı unsurlarla en modern pazarlardan biri olan Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nde de emekliler unutulmadı. Emekliler için pazar içerisine hazırlanan modern ve şık Yaşlı Dayanışma Merkezi, yakında hizmete girecek. Kayıtların hala devam ettiği bu merkeze şimdiye kadar 100 kişi kayıt yaptırdı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları