İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları AŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel vapur seferi düzenliyor. Pazar günü yapılacak ücretsiz sefer, yaklaşık 3 saat sürecek.
Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği yönetimi Anıtkabir'i ziyaret etti.
65 Yaş Üstü Kart’ların 5 yıllık geçerlilik süresi 31 Mart 2020 tarihinde doluyor. Kullanıcılar, İstanbulkartları’nın vize işlemini bilet dolum bayilerinden ve biletmatik cihazlarından ücretsiz, hızlı bir şekilde yapabilecek.
İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu Halk Süt'ü ziyaret edecek. İBB, 'Halk Süt' projesi ile binlerce çocuğa ücretsiz süt ulaştırıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), İstanbul’un çiftçilerinin birlikte hareket etmesini sağlamak amacıyla, Silivri ilçesi Değirmenköy Mahallesinde, “Tarımda Kooperatifleşmenin Önemi ve Avantajları” konulu eğitim düzenledi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılmak için mücadele eden İBB Sporlu 8 güreşçi ile antrenörlerini ağırladı.
KİPTAŞ, yatırımcılara hitap eden İstanbul’da muhtelif bölgelerde bulunan 54 dükkanı, “3. Gayrimenkul Müzayedesi” ile şeffaf koşullarda açık artırma yöntemi ile satışa sunuyor.
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla, Belediye A.Ş. kafelerinde yüzde 35’e varan indirim yapıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün İBB Spor Kulubü Güreş Takımı'nı kabul edecek.
İSKİ, İstanbul'daki su kaynaklarının doluluk oranını açıkladı.
İBB’ye bağlı Şehir Hatları vapurları, Cuma ve Cumartesi geceleri 4 iskeleden iki yaka arasında yolcu taşıyacak. İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü de mevcut hatları hafta sonu vapur seferlerine entegre olacak şekilde yeniden düzenledi. Ayrıca sabaha kadar çalışacak 2 yeni hat açıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarımın geleceğine yön verecek projeleri için 211 kırsal mahallede yaptırdığı analiz çalışmasını tamamladı.
İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; Hak, Hukuk, Adalet için 28 Şubat 2020 Cuma günü Yalova Belediyesi önünde saat:12.00'da açıklama yapacak.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve şu an tutuklu olan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da uygulanması kararı alınan gece vapuru seferlerinin 28 Şubat Cuma günü başlayacağını duyurdu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 33’ncü ziyaretini Bahçelievler Belediyesi’ne gerçekleştirdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatıyla 2 Mart Pazartesi gününden itibaren Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) öğrenim gören öğrencilere yönelik iki adet otobüs ücretsiz servis vermeye başlayacak.
Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği 28 Şubat Cuma günü gazeteci Aytunç Erkin'in konuşmacı olarak katılacağı "28 Şubat ve Gladyo" konulu bir panel düzenleyecek.
AKP’li Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan skandallar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir yurttaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi değiştirdi.