loading
close
SON DAKİKALAR

Yeşim Salkım'dan ücretsiz konser: Belediyeler bana yer vermeye hazırsa geliyorum, sadece halk ve müzisyen emekçiler için

Yeşim Salkım'dan ücretsiz konser: Belediyeler bana yer vermeye hazırsa geliyorum, sadece halk ve müzisyen emekçiler için
Tarih: 12.06.2020 - 14:19
Kategori: Magazin

Şarkıcı Yeşim Salkım, cumhurbaşkanlığının milyonluk konserlerine karşı ücretsiz halk konserleri vereceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri" adı altında 60 ismin sahne aldığı 1 ay süren konser etkilikleri'ni 9 Haziran'da başlatmıştı. Konserlerin 30 milyon TL'ye malolduğu gündeme gelmiş, pandemi dolayısıyla IBAN veren iktidarın milyonlarca liralık konser etkinliği tepki çekmişti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, dün bir açıklama yayınladı. Konserlerin 30 milyon TL'ye mal olduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten İletişim Başkanlığı, konserlerin maliyetini ise açıklamadı. 

Şarkıcı Yeşim Salkım, belediyeler bana yer vermeye hazırsa ücret almadan konser vereceğim' dedi.

Salkım, 19 Haziran'da evinin bahçesinde 'arka bahçe' adıyla konser vereceğini duyurdu. Cumhurbaşkanlığının para döktüğü konserlere gönderme için sosyal medya hesabından "30 milyon" etiketini kullanan Salkım, "Evet, 19 Haziran cuma #arkabahçe halk konseri evimizden canlı yayın. YouTube ve tüm sosyal medyalarımızdan desteğinizi esirgemeyin bizden. Tüm emekçi kardeşlerimiz için, müzisyen dostlarımız için ve sizin için nacizane bekleriz" dedi.

Salkım, "Bugün itibari ile ayağınıza geliyorum kampanyasını başlatıyorum. Kapısı açık tüm belediyeler bana yer vermeye hazırsa geliyorum, hiç bir ücret almadan sadece halk için, müzik için, müzisyen emekçiler için... Duyurun herkese, istediğiniz yerde" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları