loading
close
SON DAKİKALAR

Yıldız Tilbe'den aşı karşıtı açıklama: İstemediğim hiçbir şey devlet eliyle de olsa dayatılamaz

Yıldız Tilbe'den aşı karşıtı açıklama: İstemediğim hiçbir şey devlet eliyle de olsa dayatılamaz
Tarih: 02.12.2020 - 17:17
Kategori: Magazin

Şarkıcı Yıldız Tilbe, koronaya karşı aşı yaptırmayacağını açıkladı.

Koronavirüs salgınında can kaybı ve vaka sayıları artarken ülkelerin aşı alımları da başladı. Türkiye'ye Çin menşeli 50 milyon doz, 25 milyon doz da Alman aşısı gelecek. 

Aşı ile ilgili tartışmalar sürerken şarkıcı Yıldız Tilbe'den aşıyla ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi.

Tilbe, "Devlet dahi olsa bana zorla hiçbir şey yapamaz ve yaptıramaz. Ne aşı ne çip ne hes kabul etmiyorum, ben devlet için değil devlet benim içindir" dedi.

Yıldız Tilbe'nin açıklaması şöyle:
"Devlet beni bir suç işlersem içeri atabilir, hakettiysem boynum kıldan incedir. Adımı, ülkemi, soyumu, kan grubumu ben seçmedim. Bunun dışında devlet dahi olsa bana zorla hiçbir şey yapamaz ve yaptıramaz, ne aşı ne çip ne hes kabul etmiyorum, ben devlet için değil devlet benim içindir.

Bedavaymış aşılar. Ekmeği bedava yapın, ilaçlar hastaneler bedava olsun, evsizlere bedava ev verilsin. Kimin neye ihtiyacı varsa bedava olsun. İnsan üç gün bile olsa rahat yaşasın. Bedava aşıymış, böyle iyilik görmedim. Ölüm sizden önce gelsin. Sizden iyidir. 

Dünyada silahlı savaşlar birden durdu. Cephe değişti insan oldu. İlaçlar da silah oldu, niye vurdurayım kendimi? Koyun muyum ben sayıları bilinsin diye kulağı küpelenen ya da kuş muyum kameralı çip takılmış nere gidersem görünen? Yada fare miyim üstümde ilaçlar denenen...

Benim kimseye saygısızlığım yok. Hiçbir kişi ya da kurumun karşısında değilim. Allah bana da az da olsa akıl vermiş kendi kendimin efendisi benim. İstemediğim hiçbir şey yasa ya da kurumlarca devlet eliyle de olsa dayatılamaz. Bireyin huzurunu bozmak değil sağlamak devletin hakkıdır."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları