loading
close
SON DAKİKALAR

Yine bir kadına tecavüz edip ağaca astılar

Yine bir kadına tecavüz edip ağaca astılar
Tarih: 12.06.2014 - 16:14
Kategori: Kadın

Hindistan yine bir toplu tecavüz olayıyla gündeme geldi...

Geçen ay iki kadının toplu tecavüze uğradıktan sonra ağaca asılı bulunduğu Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde benzer bir olay daha yaşandı. Başkent Yeni Delhi’ye 3 saat mesafede bulunan Uttar Pradeş eyaletinin Moradabad kentinde 19 yaşındaki bir genç kız toplu tecavüze uğradıktan sonra ağaca asılı bulundu. Böylece son 3 haftada tecavüz edildikten sonra ağaca asılı halde bulunan kadın sayısı da 4’e çıktı.
Hint polisi ise ‘kadının bölge halkı tarafından içki sattığı gerekçesiyle tehdit edildiğini’ iddia etti. Kadının ailesi de, cinayetle ilişkilendirilebilecek 5 kişinin ismini polise bildirdi.
Aile 19 yaşındaki kızlarının toplu tecavüze uğradığını iddia ederken, yapılan otopside tecavüz bulgusuna rastlanmadığı ileri sürüldü.
Hindistan’ın Bahraich bölgesinde geçen çarşamba günü de, 44 yaşında bir kadının cansız bedeni ağaca asılı bulunmuştu. Geçen yıl da otobüsten indirilen bir üniversite öğrencisi toplu tecavüze uğramıştı. Genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ülkede kadına yönelik cinsel şiddet günlerce protesto edilmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları