loading
close
SON DAKİKALAR

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 53 yaralı

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 53 yaralı
Tarih: 16.01.2012 - 10:26
Kategori: Şehir

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, kayaktan dönen yolcuları taşıyan otobüs kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde düzenlenen organizasyonla Bozdağ Kayak Merkezi’ne gezi için gelenleri, akşam üzeri il merkezine geri götüren bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, kontrolden çıktı. 5 metrelik şarampole devrilen İsmail Ünlü (55) yönetimindeki 35 HA 4545 plakalı otobüsteki 56 kişiden 53’ü yaralandı. 

İhbar üzerine Manisa, Turgutlu, Salihli ve Ödemiş ilçeleri’nden 20’ye yakın ambulans bölgeye sevk edildi. 1 yaralı Manisa Devlet Hastanesi’ne, 6 yaralı Turgutlu Devlet Hastanesi’ne, 46 kişi de Salihli’deki çeşitli hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kaza yerine gelen Kaymakam Ertan Peynircioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Metin Şahin incelemelerde bulundu, bilgi aldı. Kazayla ilgili açıklamalarda bulunan Salihli Kaymakamı Peynircioğlu, "İzmir’den Ödemiş Bozdağ’a gezi için bir grup vatandaşımız özel bir firmadan araç kiralamışlar. Dönüşte saat 18.45 civarında Salihli’ye bağlı Gökköy mevkisinde araç kontrolden çıkmış ve yaklaşık 5 metrelik bir yere ters dönmek suretiyle yuvarlanmıştır. 

53 vatandaşımız Salihli, Turgutlu ve Manisa’daki hastanelere sevk edilmiştir. Şu anda ki bilgilere göre hayati tehlikesi olan vatandaşımız bulunmamaktadır. Pek çok vatandaşımız taburcu edilebilir konumda olduğunu doktorlarımızdan öğrendik. Bütün yarlılarımıza geçmiş olsun diliyorum" dedi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi
 
Salihli Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılar Volkan Ataseven, Gülhan Ataseven, Ilgın Nur Ataseven, Yusuf Teke, Serpil Çelik, Muhammet Şirin, Abdullah Başak, Emine Başak, Hasan Albayrak, Turgut Güven, Talha Temiz, Semih Albayrak ve Gül Albayrak Salihli özel Can Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar Serhat Kodalak, Muhammer Çelik, Kadir Düzgün, Elif Düzgün, Gülseren Düzgün, Alirıza Düzgün, Sevcan Karakaş, Bayram Kaya, Furkan Çelik ve Fatma Nur Çelik Salihli özel Medi Güven Hastanesi Kazım Yaman, Ali Ahmet Şengül, Mustafa Şengül, Oğuzhan Kayar, Yağmur Şengül, Abdullah Kadir Albayrak, Nail Çatal ve Yaşar Albayrak Özel Salihli Hastanesi’ne götürülen yaralılar Sevda Kaya, Sabine Nur Sarıtaş, Zehra Danışhan, Mücahit Demirer, Hülya Demirer, Neviran Çetin, Ahmet Kaplan ve Demirhan Kaplan Turgutlu Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılar Şengül Kelleoğlu (56), Zeliha Kelleoğlu (24), Gülçin Kelleoğlu (14), Nebahat Kelleoğlu (32), Halil Kelleoğlu (4) Halil Kelleoğlu (32), Ümmühan Esen(35), İlhami Kıvanç (16) ve Büşra Esen (12).

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları