loading
close
SON DAKİKALAR

Yüceer: 'Kültürel değerlerimizi yaşatıyoruz'

Yüceer: 'Kültürel değerlerimizi yaşatıyoruz'
Tarih: 27.05.2013 - 13:35
Kategori: Yerel

CHP Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ’da yoğun bir hafta sonu geçirdi...

CHP’li Yüceer, daha sonra sırasıyla Çorlu Cemevi’nin, Trakya Giresunlular Derneği’nin ve Çorlu Kilikadılılar Derneği’nin düzenlediği pikniğe katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yüceer, Geleneksel Tepreş Şenlikleri’ni de unutmadı. Baharın gelişini kutlamak için gerçekleştirilen pikniklerden bir diğeri de 21. Geleneksel Emiryakup Köyü Tepreş Şenlikleri’ydi. Yüceer, katılımcılarla birlikte, Kırım Tatarlarının gelenek ve göreneklerini yaşattıkları en önemli günlerden olan Tepreş Şenlikleri’nde baharın gelişine 'merhaba' dedi.

KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZİ YAŞATIYORUZ

CHP’li Yüceer, birçok farklı kültürün ahenkli bir mozaik oluşturduğu ülkemizde, her yıl geleneksel hale gelen bu tür organizasyonların var olan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Yüceer, etkinliklerin; gelenek ve göreneklerin yaşatılmasında, kültürel değerlerin korunmasında ve yaşatılmasında da anahtar rol oynadığını söyledi. Siyasi iktidarın uygulamalarıyla vatandaşları “sizden” “bizden” diye bölmeye çalıştığını vurgulayan Yüceer “Bin yıldır büyük bir hoşgörüyle, saygıyla, sevgiyle, sizden, bizden diye ayırmadan kardeşçe yaşadığımız bu topraklarda buna ne biz ne de yurttaşlarımız izin vermeyecektir” dedi.

PARTİLİ KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Seçimini yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek başkan adaylarına başarılar dileyen Yüceer, son olarak Çerkezköy ve Kapaklı Kadın Kolları’nın düzenlediği dayanışma yemeğinde, partili kadınlarla bir araya geldi. CHP’nin kadınları her zaman ön planda tuttuğunu vurgulayan Yüceer, aydınlık bir gelecek için, daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük için kadınlara büyük iş düştüğünü söyledi.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

CHP’nin hedefinin önce yerel, daha sonra genel seçimde iktidar olduğunu vurgulayan Yüceer, ‘Daha çok çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde, korkmadan, yılmadan, umutsuzluğa kapılmadan el ele, omuz omuza vererek bir mücadele gerçekleştirmek zorundayız. Bizler biliyoruz ki bütün örgüt emekçilerimiz üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirecektir’ diye konuştu.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları