loading
close
SON DAKİKALAR

Yurt gazetesi bayilerde

Yurt gazetesi bayilerde
Tarih: 11.02.2012 - 19:24
Kategori: Medya

Merdan Yanardağ'ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı günlük gazete Yurt bugünden itibaren bayilerde

Yurt gazetesi yayın kurulu tarafından yapılan basın açıklaması şöyle:

"Bağımsız Halk Gazetesi YURT, 29 Ocak 2012 Pazar günü bayilerde.

Gazetemizin yayıncısı, milletvekili ve işadamı Durdu Özbolat olacak.
Gazeteci Merdan Yanardağ liderliğinde yayına hazırlanan Yurt Gazetesi, Türkiye genelindeki yaklaşık 27 bin bayi ve satış noktasında okuyucunun karşısına çıkıyor.

Gazetemiz 16 sayfa, 8 sayfası renkli, Pazar günleri 8 sayfalık bulmaca eki ile birlikte yayımlanmaya başlanacak ve 50 kuruştan satılacak.

Seçkin ve deneyimli bir kadro tarafından hazırlanan Yurt Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ.

Gazetenin yazı işleri müdürleri İdris Adil, Hicran Aygün, Ahmet Ravalı (sorumlu), Tosun Yavuz (spor), Görsel Yönetmen Tekin Cebeci, Haber Müdürü Cengiz Erdinç. Deneyimli gazeteci Nahit Duru, Ankara Temsilcimiz.

Hiçbir basın grubu, siyasi parti, örgüt veya baskı grubu ile bağı olmayan, gerçek anlamda bağımsız ve bağlantısız bir halk gazetesi olan Yurt; egemen, yerleşik ve yukarıdan dayatılan gazetecilik anlayışına alternatif bir yayın. İktidarlar ve güç odakları dışı bir gazete.

Yurt, korkmadan, boyun eğmeden, susmadan, gözlerini kapatmadan habercilik yapacak, muhalif bir gazete olacak.

Pornografiye, küfre, hakarete başvurmadan, lümpen bir ağız kullanmadan, kadını aşağılamadan, insan onuruyla oynamadan habercilik yapacak.

Özgürlükleri ve demokrasiyi savunacak.

İnsanlığın ilerici birikimine ve Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkacak. Şövenizme, dinsel ve etnik ayrımcılığa karşı çıkacak; toplumcu, halktan yana ve yurtsever bir gazete olacak.

Yurt, aynı zamanda eğlenceli bir gazete olacak. Magazin haberleri, her gün tam sayfa bulmacası ile keyif verecek. Türkiye'nin tartışmasız en iyi polisiye yazarı olan Celil Oker’in gazetemiz için hazırladığı polisiye dizisi ilgiyle okuyacaksınız.

Değerli meslektaşlarımız,
İşte, severek okuyup, yazı tadı alacağınız usta ve etkili yazarlarımız;

Cüneyt Ülsever, Merdan Yanardağ, Prof. Dr. Şükrü Sina Gürel, Prof. Yaşar Nuri Öztürk, Prof. Dr. İzzettin Doğan, Prof.Dr. Korkut Boratav, İsmet Solak,Nihat Behram, Cevher Kantarcı, Atilla Akar, Atilla Özsever, Celil Oker (polisiye seri roman) , Tayfun Talipoğlu, Yaşar Seyman, kahraman Tazeaoğlu, Hakan Gülseven, İdris Adil, İnci Hekimoğlu, Muzaffer Kara, Nahit Duru, Necdet Saraç, Rana Ulaş, Sener Köksümer, Şükrü Yavuz, Yılmaz Polat,

Korkmuyor, boyun eğmiyor ve geleceğe gülümseyerek geliyoruz!"

Bizde istanbulgercegi.com olarak Yurt Gazetesine başarılar diliyoruz

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları