loading
close
SON DAKİKALAR

Zafer Arapkirli de RS FM'le yollarını ayırdı

Zafer Arapkirli de RS FM'le yollarını ayırdı
Tarih: 20.07.2019 - 09:40
Kategori: Medya

Gazeteciler Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki'nin Ahmet Davutoğlu'nu konuk aldıktan sonra RS FM'deki programlarına son verilmesine tepki gösteren Zafer Arapkirli de kanalla yollarını ayırdı.

Gazeteciler Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki önceki gün Ahmet Davutoğlu'nu konuk olarak almış, youtube kanalından yayınlanan programın ardından Yavuz Oğhan'ın tek başına yaptığı "bidebunudinle" ile 3 gazetecinin birlikte hazırladığı "Söylemesi Bizden" programı yayından kaldırılmıştı.

RS FM'de Seyr-i Sabah programını hazırlayan gazeteci Zafer Arapkirli'nin de kurumla yolları ayrıldı. 

Arapkirli, Yavuz Oğhan'ın programının kaldırılmasının ardından tepki göstermiş, Twitter hesabından "Yavuz Oğhan... RS FM'in bugün gelmiş olduğu prestijli konumda en büyük katkılardan birine sahip olan sevgili meslektaşım @yavuzoghan 'ın 2 programının da kaldırıldığını üzüntü ile öğrendim. Özgür, yani gerçek gazeteciliğin önemli bir kaybının ilanıdır. Kötü zamanlar. Çok kötü" ifadelerini kullanmıştı. 

Arapkirli bu paylaşımı yaptıktan yarım saat sonra kendisinin de RS FM ile yollarının ayrıldığını duyuran bir paylaşımda bulundu. Gazeteci Arapkirli, "RS FM ile buraya kadar..mış. 3 yılı aşkın bir süredir her sabah 07.00-09.00 arası sizlerle SEYR-İ SABAH eylediğimiz @rsfm978 ile yollarımızın ayrıldığını, ben de duyurmak isterim. Özgürce, onuru ile gazetecilik-yayıncılık yapmak isteyene yer mi yok? Mekan mı yok Görüşürüz" dedi.

Gazetecilerin programlarına son verilmesine sosyal medyada çok sayıda tepki gelirken, Sputnik'in takipçi sayısı da azaldı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları