loading
close
SON DAKİKALAR

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nden 'Akın Özdemir'i anma etkinliği'

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nden 'Akın Özdemir'i anma etkinliği'
Tarih: 17.12.2020 - 14:50
Kategori: Yerel

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şubesi, kurucu başkan Akın Özdemir'in katledilişinin 42. yıl dönümünde bir panel düzenliyor.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şubesi, kurucu başkan Akın Özdemir'i katledilişinin yıl dönümünde bir panelle anıyor.

ZMO Adana Şubesi'nin "Türkiye'nin tarımsal potansiyeli, örgütlenme ve pazarlama sorunları çözüm önerileri" konulu panele 3 konuşmacı katılıyor.

Panelin moderatörü TMMOB ZMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Korkut.  Konuşmacılar ise TMMOB ZMO Yönetim Kurulu Başkanı Baki Remzi Suiçmez, CHP PM Üyesi Gökhan Günaydın, TMMOB ZMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kapkıran.

Panelin duyurusunu Twitter hesabından yapan Gökhan Günaydın, "Akın Özdemir, tutumu ve düşünceleriyle bugüne de ışık tutuyor. Bu nedenle kır ve kent yoksullarının mahallelerinde dolaşmaya devam ediyor.. Usulca gidiyoruz ayak izinden, sessizce yürüyoruz yolundan, yolumuz aydınlansın, sesimiz çoğalsın diye.. Sen çok yaşa Akın Özdemir" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları