loading
close
SON DAKİKALAR

68 kuşağının öncülerinden Afitap Pusat bugün son yolculuğa uğurlandı

68 kuşağının öncülerinden Afitap Pusat bugün son yolculuğa uğurlandı
Tarih: 16.03.2020 - 21:02
Kategori: Sağlık, Yaşam

68'liler Birliği Vakfı'nın başkanlarından 68'li kuşağın öncü isimlerinden devrimci Gökalp Eren'in hayat arkadaşı eşi kendisi gibi devrimci Afitap Pusat bugün ailesi dostları ve sevenleri ile son yolculuğa uğurlandı.

68 kuşağının öncülerinden Hürriyet gazetesi emektarlarından 68'liler Birliği Vakfı'nın başkanlarından 68'li kuşağın öncü isimlerinden devrimci Gökalp Eren'in hayat arkadaşı eşi Afitap Pusat bugün ailesi dostları ve sevenleri ile son yolculuğa uğurlandı.

Doğan Medya Grubu'nda 2000'li yılların başında Yayın Konseyi Genel Sekreterliği görevi yürüten 68 kuşağının öncülerinden rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Afitap Pusat'ın cenazesi bugün (16 Mart 2020 Pazartesi) Karacaahmet Şakirin Camisi’nden öğle namazı sonrası Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Afitap Pusat'ın kimdir?

68'liler Birliği Vakfı'nın başkanlarından Gökalp Eren'in eşi Afitap Pusat, 68 kuşağındandı. Uzun yıllar Doğan Medya'nın Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği ile Doğan Medya Grubu Başkan Yardımcısı görevlerini ifa eden Ertuğrul Özkök'ün asistanlığını yürütmüştü.

Uzun süre Doğan Yayın İlkeleri Kurulu'nun da Genel Sekreterliği görevini yapan Pusat, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Enstitüsü mezunuydu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları