loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz: Neden şaşırıyorsunuz Bursa belediye başkanı doğru söylemiş!

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz: Neden şaşırıyorsunuz Bursa belediye başkanı doğru söylemiş!
Tarih: 21.07.2019 - 22:45
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin skandalları bitmeyen AKP'li başkanı Alinur Aktaş'ın mecliste 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın "halkın genelini ilgilendirmediği" sözleri üzerine bir açıklama yaptı...

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz: "Doğru söylemiş diyorum çünkü bu ülkede halkın bir bölümü kendini Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) Devleti vatandaşı olarak görmüyor!

AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Alinur Aktaş, 30 Ağustos günü Bursa’da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını isteyen Meclis üyelerine; ’30 Ağustos,halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir' cevabını vermiş..

Doğru söylemiş diyorum çünkü bu ülkede halkın bir bölümü kendini T.C. Devleti vatandaşı olarak görmüyor!.

Ne yazık ki bu hainlerle aynı ülkede yaşıyoruz, aynı ekmeği paylaşıyoruz, aynı secdeye baş koyuyoruz, aynı Allah’a yakarıyoruz ancak dualarımız farklı çünkü aynı millet değiliz!..

Şunu asla unutmayın!.

Onlar yıllardır bu ülke ve değerleriyle savaş halindeler ve bu nedenle yaptıkları her türlü yolsuzluğu hak, çaldıklarını ise savaş ganimeti olarak görüyorlar..

Ülkemizin içinde bulunduğu vahamet ve milletin acınacak hali bu durumun dramatik bir neticesidir..

Türk kelimesine ve bayrağına olan kinin, Atatürk ve İstiklal Savaşına olan düşmanlığın, 30 Ağustos zafer bayramına olan duyarsızlığın asıl nedeni de budur!.

Bunların tek amaçları vardır, o da Türkiye Cumhuriyeti’nin varlık nedenlerini ve izlerini silerek sinsice bu topraklarda kendi ülkelerini kurmak, kendi kahramanlarını, kendi liderlerini yaratmak ve kendilerine ait bir tarih yazmaktır..

Şimdi anladınız mı Bursa Belediye Başkanının ne demek istediğini!"

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin skandalları bitmeyen AKP'li başkanı Alinur Aktaş bu defa 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın "halkın genelini ilgilendirmediği"ni söyledi.

Alinur Aktaş, belediye meclisinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını isteyen Meclis üyelerine “30 Ağustos, halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir” dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları