loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Öz'den Erdoğan'a: Bu millet boş sözlerden ve hamasetten bıktı!

Adalet Partisi Genel Başkanı Öz'den Erdoğan'a: Bu millet boş sözlerden ve hamasetten bıktı!
Tarih: 25.06.2019 - 12:16
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Ekrem İmamoğlu'nun büyük bir farkla kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Öz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Seçim hezimetinizdeki hatayı Binali Yıldırım, kabine ve teşkilatlarda değil başta ekonomi olmak üzere izlediğiniz yanlış politikalarda ve yine başta şahsınız olmak üzere Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu, Esenler belediye başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve seçim işleri başkanınız Ali İhsan Yavuz’un iftira dolu saldırgan üslubunda arayın!.." dedi.

Vecdet Öz, şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanım, Artık gerçeği görün!.. Bu millet boş sözlerden ve hamasetten bıktı!. Devlet şikayet makamı değil icraat makamıdır!..

Seçim hezimetinizdeki hatayı Binali Yıldırım, kabine ve teşkilatlarda değil başta ekonomi olmak üzere izlediğiniz yanlış politikalarda ve yine başta şahsınız olmak üzere Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu, Esenler belediye başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve seçim işleri başkanınız Ali İhsan Yavuz’un iftira dolu saldırgan üslubunda arayın!..

Ekrem İmamoğlu’nun aldığı ekstra oyun tamamı sizlere bu yüzden tepki duyan yaklaşık bir milyon AKP seçmeninin oyudur ve bu tepki önümüzdeki günlerde artarak devam edecektir!..

Zor durumdaki vatandaş akıl, nasihat ve kavga değil huzur, para, iş ve istikrar istiyor.. Ne kazandığınızı ve ikbalinizi değil artık vatandaşın ne kazanacağını ve istikbalini konuşun!.. Unutmayın!. Muhalefetin başarısı sizin eserinizdir!.."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları